Beneficiile pe care le ofera zeama din muraturi! De ce nu trebuie s-o mai arunci


Beneficiile pe care le ofera zeama din muraturi! De ce nu trebuie s-o mai arunci

Zeama de la muraturi este bogata in electroliti si poate fi consuata ca atare pentru a sprijini recuperarea si regenerarea corpului dupa antrenamentele fizice solicitante.

Zeama de la muraturi poate fi utilizata in loc de otet pentru condimentarea salatelor de cartofi, a salatelor verzi. In combinatie cu iaurt, poate fi folosita la prepararea de sosuri pentru salate sau pentru marinarea preparatelor din carne.

Turnata peste ceapa, aceasta inmoaie gustul aspru al acestei legume, dans un plus de savoare salatelor vegetariene. In plus, zeama de la muraturi reprezinta un remediu deosebit de eficient pentru mahmureala.

Sursa, foto: realitatea.net


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Dieta MILITARĂ - avantaje, exemplu de meniu, listă de cumpărături

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

NOTEAZĂ: Cât timp se fierbe răcitura. Cum gătești piftia perfectă

NOTEAZĂ: Lista de CUMPĂRĂTURI de CRĂCIUN. Ce trebuie să conțină masa de Crăciun

Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 4 decembrie 2021 . Cum au arătat ţinutele concurentelor în gala “CUPLURI CELEBRE”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

CITEȘTE: Cât timp se fierbe BROCCOLI. Beneficiile consumului de broccoli

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri