Beneficiile cojilor de castravete! Nu le arunca


Mancati castravetii cu tot cu coaja! Este indemnul nutritionistilor, care au argumente solide.

Cojile de castravete au un continut ridicat de dioxid de siliciu, un nutrient care contribuie la intarirea radacinii parului, fortificarea unghiilor, si care atenueaza semnele imbatranirii.

Cojile acestei legume sunt pline de enzime, vitaminele A si C, calciu, fier, fosfor, potasiu, carbohidrati. Ajuta la normalizarea tractului digestiv, sunt un bun diuretic, protejeaza ficatul si stomacul, iar aplicate local, vindeca pielea afectata de detergenti si scad febra.

Tot castravetele mancat cu coaja regleaza tensiunea arteriala si nivelul colesterolului.

Sursa


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Dialog de senzație între Smiley și Gina într-un live spontan pe Youtube. Replicile care au stârnit hazul tuturor: „Să nu uiți să iei o pâine când vii!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri