Bat clopote de nuntă în familia lui Liviu Vârciu? Declarații ȘOC: „A făcut o grămadă de prostii...”


Liviu Vârciu a oferit declarații despre un moment foarte important din viața lui. Vedeta s-a schimbat complet și a oferit declarații despre greșelile trecutului și dorințele pe care le are de la viitor.


In articol:

În urma împăcării cu Anda Călin, Liviu Vârciu s-a schimbat complet, din varii puncte de vedere. Nu numai că acest fapt se vede cu ochiul liber, dar celebrul cântăreț declară în cadrul unui interviu ca această schimbare se resimte pe toate planurile și că lucrurile pe care le-a făcut în trecut, nu îi fac cinste. 

Citeste si: Surpriză totală! Cu cine se iubește acum Liviu Vârciu! O cunoaște toată România

N-are nicio legătură Liviu Vârciu de acum cu Liviu Vârciu de atunci. Dacă l-aș prinde pe Liviu Vârciu de atunci, acum, l-aș sparge cu bătaia. L-aș călca în picioare. A făcut o grămadă de greșeli, de prostii... Un puști teribilist, un sărăntoc...

L-aș călca în picioare! ” A povestit Liviu Vârciu pentru un celebru post de televiziune. 

Liviu varciu
Liviu varciu

Liviu Vârciu, declarații uluitoare despre familie

Cântărețul se poate considera un bărbat împlinit având în vedere familia frumoasă pe care o are. Nu numai că este foarte mândru, dar acesta pare mai liniștit ca niciodată și își dorește ca fiica sa cea mică să devină o femeie puternică.

Nu vrea să semene cu unul dintre părinți, vrea ca aceasta să moștenească din comportamentul amândurora. 
Liviu varciu
Liviu varciu

Citeste si: Iubita lui Liviu Vârciu, imagini incendiare de pe plajă

Foarte bine face, e la grădiniță... Nu vrea să vorbească... Eu pe la patru anișori am vorbit. Am fost bâlbâit rău. Scoteam un cuvânt la 3 minute. Mă bucur că ea nu e bâlbâită.

Sperăm să ia de la amândoi. Și părțile bune ale Andei și părțile mele rele. Că dacă ar lua părțile mele bune, ar fi prostuță. Și nu vreau." Declară îndrăgitul artist.

Citeste si: Prima reacție a lui Liviu Vârciu după ce Adelina Pestrițu a anunțat că se căsătorește cu Virgil Șteblea! A făcut și el un anunț

În ceea ce privește timpul liber, cântărețului îi place să stea acasă. Anda este cea care organizează vacanțele, pentru că Liviu Vârciu preferă să nu plece și să își petreacă timpul acasă. 

Nu sunt cu vacanțele, sper să nu audă doamna. Mie îmi place foarte mult acasă, vreau doar să stau acasă," precizează Liviu Vârciu. 

Liviu varciu
Liviu varciu

De asemenea, anul 2019 nu a fost unul bun doar pe plan personal pentru Liviu Vârciu ci și pe plan profesional. Muzica anilor '90 a avut parte de o revenire spectaculoasă, iar trupa L.A. A performat la un număr mare de evenimente de anvergură. 


Abonează-te pe

Citește și:

Liviu Vârciu se însoară? Apariția alături de Anda și fetița lor la ziua de naștere a micuței a confirmat acest lucru! Avem imaginile

Romică Țociu, anunț ȘOC după 27 de ani de căsnicie: ”Au fost trei luni îngrozitoare...”

Surpriză totală! Cu cine se iubește acum Liviu Vârciu! O cunoaște toată România

Iubita lui Liviu Vârciu, imagini incendiare de pe plajă

Prima reacție a lui Liviu Vârciu după ce Adelina Pestrițu a anunțat că se căsătorește cu Virgil Șteblea! A făcut și el un anunț

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Fashion

Ce culoare se asortează cu gri. Ce trebuie să eviți atunci când porți gri

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri