Bat clopote de nuntă! Chiar vedeta a făcut anunțul! „Nuntă și botez, lucrăm la asta!”


Denisa Tănase de la Bambi și Mircea Brânzei au anunțat că urmează să facă nunta, odată cu botezul.


In articol:

Denisa Tănase, sora Ralucăi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”, a fost prezentă la un eveniment alături de logodnicul său, Mircea Brânzei, unde au oferit declarații, în premieră, despre viitorul lor împreună și despre două mari evenimente care vor avea loc în viitorul apropiat: nunta și botezul.

Deși Denisa Tănase, ex-Bambi a mai fost căsătorită în trecut, este evident faptul că este dornică și pregătită să facă acest pas, din nou. Formează un cuplu cu Mircea Brânzei de mai mult de trei ani, iar în anul 2019 acesta a cerut-o în căsătorie, marcând momentul cu un inel superb.

Bat clopote de nuntă! Chiar vedeta a făcut anunțul- nuntă și botez
Bat clopote de nuntă! Chiar vedeta a făcut anunțul- nuntă și botez

Citeste si: Transformarea uluitoare a Ralucăi de la Bambi! Cum arăta blonda de la ”Bravo, ai stil! Celebrities” în perioada în care era iubita lui Mitea! ”Era departe de modă”

Bat clopote de nuntă!

Vedeta a făcut anunțul. Aflați la un eveniment dedicat viitorilor miri, cei doi au discutat cu reporterul unei publicații autohtone, căruia i-au povestit că, în mod cert, relația lor merge într-un sens pozitiv și că vor să se căsătorească, însă nu au stabilit nimic, deocamdată. Mai mult decât atât, cei doi „porumbei” au declarat faptul că le-ar plăcea să organizeze nunta și botezul în aceeași zi.

Citeste si: Denisa de la Bambi se mărită! Când va avea loc nunta

Denisa Tănase de la Bambi și Mircea Brânzei au anunțat că urmează să facă nunta, odată cu botezul. Cel mai probabil nunta urmează să aibă loc în acest an, însă nu este sigur acest lucru. În legătură cu botezul, Denisa Tănase a fost puțin mai rezervată, explicând că ea nu este gravidă încă, și că doar „cel de sus” ar putea știi când urmează un astfel de eveniment.

Logodnicul ei, Mircea Brânzei, de altă parte, este entuziasmat pentru aceste evenimente și grăbește cât poate procesul. “O să probez niște costume. Bat clopotele de nuntă. Nu am stabilit încă data, urmează. Sau nuntă și botez… Lucrăm la asta!” a declarat Mircea Brânzei.

Bat clopote de nuntă! Chiar vedeta a făcut anunțul- nuntă și botez
Bat clopote de nuntă! Chiar vedeta a făcut anunțul- nuntă și botez

Este de înțeles de ce bat clopotele de nuntă- formează un cuplu perfect

Cei doi au povestit că și-au petrecut Ziua Îndrăgostiților împreună, iar Mircea Brânzei a surprins-o plăcut pe Denisa Tănase de la Bambi. Aceasta avea concert, iar el a așteptat-o cu flori! “Am avut concert și când m-am întors în București am ieșit la masă, a venit cu flori… Mi-a adus un buchet superb de trandafiri” a povestit solista, sora Ralucăi de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. De asemenea, Mircea Brânzei a cerut-o pe logodnica sa în căsătorie, într-un cadru feeric. Cei doi se aflau într-o croazieră, iar tânărul afacerist a pus întrebarea cea mare, pe o plajă în Seychelles, unde cadrul era perfect.

Citeste si: Raluca de la Bambi a povestit că Adelina Pestritu i-a suflat iubitul și s-a logodit cu el


Abonează-te pe

Citește și:

Bat clopote de nuntă! S-au logodit după nici doi ani de relație

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

Ce se poartă anul acesta în materie de nunți. Cum îți uimești invitații

Bat clopote de nuntă în familia lui Liviu Vârciu? Declarații ȘOC: „A făcut o grămadă de prostii...”

Bat clopote de nuntă pentru Gina Pistol și Smiley

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Secrete pentru un COZONAC pufos

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri