„Bărbații, așa sunt ei.” Smiley a călcat strâmb în relația cu Gina Pistol. Cum l-a cucerit prezentatoarea TV pe celebrul artist.“I-am zis că îi fac, când mă întorc în București. Și am zis că gata, l-am agățat.”

„Bărbații, așa sunt ei.” Smiley a călcat strâmb în relația cu Gina Pistol. Cum l-a cucerit prezentatoarea TV pe celebrul artist.“I-am zis că îi fac, când mă întorc în București. Și am zis că gata, l-am agățat.”

Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de ani buni și sunt foarte apreciați de cei de acasă. Rodul iubirii lor este fiica lor pe care o adoră și pentru care fac tot posibilul pentru a primi tot ce are nevoie.

Relația dintre Smiley și Gina Pistol este foarte bună și pare că și-au găsit liniștea unul în brațele celuilalt. Cu toate acestea, la început artistul a făcut o greșeală la care nimeni nu se gândea.

Iată ce a făcut artistul!

Citește și: Ce relații a avut Gina Pistol, înainte de a fi cu Smiley. Vedeta a fost împreună cu mai mulți bărbați celebri din România

Smiley a dat-o în bară în fața Ginei Pistol

Smiley a povestit că la începutul relației cu Gina Pistol i-a făcut o surpriză care nu a fost deloc pe placul prezentatoarei TV.

Andrei Tiberiu Maria și-a dorit să o bucure, dar totul a luat o întorsătură neașteptată.

Artistul  știa că Ginei îi place un soi de flori, dar a uitat care, iar din acest motiv a ajuns acasă cu ceva total greșit.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citește și: Semnele care prevesteau că este ceva în neregulă cu Dj Lalla, tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia- radioimpuls.ro

„Prima oară, în primul an când i-am luat flori, ținusem eu minte că e ceva cu „C”, și i-am luat crizanteme(în loc de crini)”, a mărturisit amuzat Smiley, la un post de radio.

Momentul a ajuns chiar și pe rețelele de socializare, unde reacțiile nu au încetat să apară, iar cele mai multe persoane s-au amuzant foarte tare, în timp ce alții au empatizat cu Smiley și l-au înțeles.

„Bărbații nu rețin detaliile. Nu ne supărăm. Așa sunt ei.”, a scris o fană a artistului, pe rețeaua de socializare.

Cum l-a cucerit Gina Pistol pe Smiley

Smiley și Gina Pistol au o relație de foarte mult timp, iar prezentatoarea TV a mărturisit că la început ei vorbeau prin mesaje și îi trimitea bancuri, deoarece își dorea să îl facă să râdă.

Citește și: Lorena va izbucni în lacrimi! „Va rog frumos să mă votați în Gală să plec acasă!” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, sâmbătă, 30 septembrie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

Într-o zi, artistul a întrebat-o ce face, iar ea mânca gomboți, moment în care Smiley i-a spus că și-ar dori și el. Atunci, artistul s-a dus la prezentatoarea TV acasă pentru a-i pregăti acest preparat și au stat trei ore la povești.

„Eu sunt foarte sinceră și Andrei (n.r. Smiley) mă mai ceartă câteodată. Noi, la început, vorbeam prin mesaje, îi trimiteam bancuri, meme-uri, îl făceam să râdă, așa l-am agățat. Eu mâncam într-o zi gomboți și m-a întrebat el ce fac. Și i-am trimis o poză. Și îmi zice: «Ce poftă am, ce aș mânca». Și i-am zis că îi fac, când mă întorc în București. Și am zis că gata, l-am agățat. I-am făcut gomboți, pentru prima dată, dar mi-au ieșit atât de buni. A stat vreo trei ore la mine atunci ”, a declarat Gina Pistol în cadrul unui podcast.

Citește și: „Vedem care este starea ei.” Care este, de fapt, relația dintre Gina Pistol și Irina Fodor

 


Citește și:

”A fost o surpriză.” Smiley, a povestit cum reușește să-l surprindă fiica lui, Josephine

„Vedem care este starea ei.” Care este, de fapt, relația dintre Gina Pistol și Irina Fodor

ego.ro Ce să adaugi în apa cu care speli parchetul din casă. Va străluci de curățenie

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Cauza morții Laurei Roşca, tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Care a fost cea mai mare dorință a lui Alexandru Arșinel, înainte să moară: „Era necăjit”. Ce l-a rugat regretatul actor pe Dan Negru

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies