Bahar se ”teme” de Sîla

Bahar se ”teme” de Sîla
Bahar se ”teme” de Sîla

Astăzi, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat de la ora 17:45, la Kanal D2, Melis este extrem de îngrijorată de faptul că bebelușul său s-ar putea naște cu o boală teribilă și încearcă să afle, dacă în familia Gokhan, din care face parte și tatăl biologic al copilului său, a mai fost o astfel de situație.

Din dorința de a finaliza ancheta personală, în cee ace privește moartea surorii sale, Ege păstrează tot mai intens legătura cu Zeynep, tânăra care a fost în imediata apropiere a lui Melodi, în ziua accidentului acesteia. Întâmplarea face ca, atunci când merge în vizită la Zeynep, Ege să îi întâlnească pe Cihan și Seda, în casa tinerei. Ege bănuiește că Cihan și Seda au o legătură cu teribilul caz al surorii sale însă nu poate dovedi, deocamdată, acest lucru.

Din dorința tot mai aprigă de a deveni soția lui Kuzey, Bahar mai că renunță la soarta celei care a fost ca o sora pentru ea, Sîla. Când Bahar află că Sîla este internată la azil, tânăra merge să o viziteze, însă acolo va avea parte de o surpriză.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Cine este persoana pe care o va întâlni Bahar atunci când merge în vizită la azilul unde este internată Sîla și, care este temerea cea mai mare a fiicei lui Cavidan, puteți afla astăzi, de la ora 17:45, în noul episod din serialul “Dragoste și speranță”, difuzat numai la Kanal D2.  



Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Cu ce zodie se potrivesc Gemenii în dragoste. Au compatibilitate perfectă

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

Eurovision 2025! Cezar Ouatu pariază pentru vocea lui Florin Salam: "Cu o piesă potrivită, ar da lovitura!". În vizorul artistului este și Bogdan de la Ploiești

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi, gest neașteptat la adresa Juliei! „Te rog să nu mai stai cu spatele la mine, că mănânc și mi se duce cu noduri!” Aflați cum va reacționa Virginia, joi, 16 mai, în Casa iubirii, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies