„Avem un copil.” Iubitul lui Karmen Minune, sărut „nevinovat” cu o altă tânără, în club. Cum a reacționat artista


Am putea spune, la prima vedere, că fiica lui Adrian Minune are toate motivele să radieze de fericire, mai ales că se bucură de o frumoasă poveste de dragoste alături de partenerul ei, Bogdan, dar și pentru că și-a împlinit unul dintre cele mai mari vise, să devină mămică. Cu toate astea, iată că lucrurile nu sunt chiar atât de roz nici în viața artistei tot timpul. Cum a reacționat fiica manelistului, după ce partenerul ei a fost sărutat în club de o altă tânără.


In articol:

Karmen Minune nu numai că se bucură de o carieră de invidiat, mai ales pentru că este în centrul atenției destul de des, dar și de o familie frumoasă. Ce spune artista despre episodul în care iubitul ei a fost sărutat de o domnișoară.

Citește și: Cine este Karmen Minune. „Prejudecățile pe care le-am primit încă de când eram mică într-un mod agresiv, nu au încetat nici până în ziua de astăzi”

Iubitul lui Karmen Minune, sărut ,,nevinovat” cu o altă tânără

Pentru început, este bine să punctăm faptul că fiica lui Adrian Minune era destul de discretă cu privire la relația pe care o avea atunci cu partenerul ei.

Cei doi au trecut prin această situație neplăcută atunci când povestea lor de iubire era la început.

„Noi nu avem doar o relație, avem un copil și automat formăm o familie, suntem căsătoriți, îi port numele. E treabă serioasă. Dacă a fost doar o ceva… că s-a dat cineva la el și nu a fost pe fază să se întoarcă sau… nu știu, ceva peste care poți să zici că asta e, a trecut… Îți dai seama că aș face ca toate alea oricum, dar nu pentru că sunt eu nebună sau pentru că vreau să-mi spun eu cuvântul, ci pentru că

pur și simplu ce e al meu, e al meu. Așa cum eu sunt în totalitate, cu toată ființa mea, a lui, așa îmi doresc să fie al meu. Dacă ar fi ceva peste care poți să treci cu vederea...”, a spus Karmen Minune.

În cadrul emisiunii online „Detectorul de minciuni”, moderată de Oana Radu, pe canalul de YouTube theXclusive, Karmen Minune a făcut lumină în acest caz, lăsând la o parte discrețiile de orice fel.

Citește și: Florin Salam a fost externat după ce a fost infectat cu Covid-19. Cu cine a fost surprins la scurt timp

Iubitul lui  Karmen minune, sărut „nevinovat” cu o altă tânără, în club.

Iubitul lui Karmen minune, sărut „nevinovat” cu o altă tânără, în club.

[Sursa foto: Instagram]

Ce a mai declarat fiica lui Adrian Minune

Fiica manelistului a vorbit despre ce s-a întâmplat în acea noapte în club și a ținut să puncteze faptul că partenerul ei nu ar fi vinovat, pentru că o domnișoară care era sub efectul băuturilor alcoolice l-ar fi pupat, chiar de față cu ea.

„A venit una în club, era beată și l-a pupat, care s-a întâmplat și de față cu mine. Am zis-o. Mi-a scăpat. Eram în club, a venit o prietenă cu o prietenă, eram mai mulți și soțul meu mă întreabă: > Gen cupidon, pentru că pur și simplu aveam un prieten la masă care nu era cu nimeni. Zic: >. Eram și la început de relație și nu aveam nicio treabă, eu eram cu prietenii, mă distram. El când s-a apropiat de ea să-i spună la ureche, ea a înțeles cu totul altceva. Era prietena prietenei, deci clar nu știa că eu sunt cu el, nu se știa nici în presă, nu știa nimeni, de fapt. Era cumva pe ascuns. Așa. El s-a dus să-i spună la ureche, iar ea l-a luat de obraz și l-a pupat pe gură. Eu nu am văzut actul în sine, eu am văzut că ei vorbesc la ureche, nici nu am băgat de seamă. Vine o prietenă să-mi spună: >. Eu n-am înțeles nimic. Eram: >. Până la urmă vine la mine și zice: >. M-am așezat, efectiv fierbeam. I-am spus unui prieten: > ”, a mai spus artista.

Pentru că erau la început de drum împreună, Karmen Minune a trecut cu vederea acel episod și pare că bine a făcut, ținând cont de faptul că acum are toate motivele să se simtă o femeie împlinită din toate punctele de vedere în brațele bărbatului alături de care și-a găsit adevărata fericire.

Iubitul lui  Karmen minune, sărut „nevinovat” cu o altă tânără, în club.

Iubitul lui Karmen minune, sărut „nevinovat” cu o altă tânără, în club.

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Karmen, declarații neașteptate pe internet. „Știu că și voi treceți prin asta”


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Karmen Minune. „Prejudecățile pe care le-am primit încă de când eram mică într-un mod agresiv, nu au încetat nici până în ziua de astăzi”

Rona Hartner, terorizată de fostul soț. La doi ani de la divorț, iubitul francez o vrea înapoi pe artistă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

„Ce poate fi mai frumos?” Adriana Simionescu a publicat în mediul online prima imagine cu bebelușul

„Mă enervează că nu comunică”. Betty Stoian, probleme cu soțul său, Cătălin Vișănescu

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Tu & El
Sărbătorile vin cu certuri în cuplu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Video
Parteneri