,,Avem o legătura.” Simina Loica încă vorbește cu Alex Zănoagă. Ce a spus bruneta despre relația lor, la un an de la despărțire


Simina Loica, fosta concurentă din emisiunea ,,Puterea Dragostei” și Alex Zănoagă încă se mai văd, la un an de când au decis să meargă pe drumuri separate.


In articol:

Cu toate că au decis să pună punct mariajului, Simina Loica și Alex Zănoagă încă păstrează legătura.

Citește și: “Ați mai văzut voi mireasă să plângă la nunta ei?” Ovidiu Neveu face declarații controversate despre Geta Sterp

Simina Loica și Alex Zănoagă încă păstrează legătura

Simina Loica și Alex Zănoagă au ales să își spună adio, după ce în viața lor au avut loc mai multe neînțelegeri. Cu toate acestea, ei doi încă vorbesc, la un an de la despărțire.

Aceștia își doresc ca fiul lor, Dominic, să crească într-un mediu sănătos și plin de armonie. Bruneta a declarat că nu mai ține la el, dar îl respectă.

„Nu mai țin la el, relația noastră s-a stins înainte cu un an, înainte să ne despărțim. Dar îl respect și avem o legătură ok pentru o bună creștere a lui Domini c", a declarat Simina Loica.

După ce a fost întrebată dacă are de gând să devină din nou mamă, Simina Loica a spus că îi este puțin teamă.

„Sincer îmi este puțin teamă, chiar dacă nu am venit pe Instagram să mă vait, mi-a fost puțin greu. Dar a meritat și pentru Domi aș mai face asta în fiecare zi din viața mea. Legat de un al doilea bebe, Dumnezeu știe ce a pregătit pentru mine", a scris bruneta, pe rețelele de socializare.

Citește și: „Nu avem de ce să continuăm cearta.” Alex Zănoagă și Alexandru Bobicioiu au făcut pace, după ce au avut un conflict de lungă durată

Simina Loica încă vorbește cu Alex Zănoagă

Simina Loica încă vorbește cu Alex Zănoagă

[Sursa foto: Instagram]

Alex Zănoagă si Bobicioiu au îngropat trecutul

După multe luni în care au fost destul de duri unul cu celălalt, Alex Zănoagă și Bobicioiu au decis că nu mai au niciun motiv pentru care să se certe.

„Cu Bobicioiu mă înțeleg bine. Am fost să-l iau pe Dominic de la ei, că ei n-au putut să mi-l aducă, că făceau grătar. Am fost acolo unde stau ei și am intrat în curte, l-am salutat, nu mai am nimic cu el. Până la urmă copilul o să crească mare și mai încolo o să vadă certuri, nu avea rost. Am fost, ne-am bătut în cușcă, dar gata, nu mai avea rost. Nu avem de ce să continuăm cearta, că nu avem de ce", a declarat Alex Zănoagă.

Simina Loica încă vorbește cu Alex Zănoagă

Simina Loica încă vorbește cu Alex Zănoagă

[Sursa foto: TikTok]

Citește și: Simina Loica, despre planurile de viitor alături de iubitul ei. Alex Bobicioiu își dorește copii: “Poate facem gemeni.”


Abonează-te pe

Citește și:

“Ce mic era Dominic!”. Care a fost mesajul transmis de Roxana Buzoiu, despre fiul Siminei Loica și al lui Alex Zănoagă

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

George Zănoagă a reacționat la mesajul transmis de Simina Loica, în care i-a spus să nu-i mai pronunțe numele

“Nu îi spun dacă nu îmi place de iubita lui.” Ce părere are sora lui Jador, Camelia, despre partenera de viață a artistului

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Rețeta de Clătite cu miere și fulgi de migdale, cu care îți poți face dimineața mai gustoasă!
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri