,,Avem cu totul altă viață.” Ce a declarat Smiley de când este la casa lui


Smiley este unul dintre cei mai apreciați artiști de la noi din țară, de fiecare dată și-a bucurat fanii cu muzica lui, dar și cu educația și talentul de care a dat dovadă. În momentul actual are o familie frumoasă și se bucură de viața pe care o trăiește.


In articol:

Smiley se bucură de un succes pe plan profesional, dar și de unul pe plan personal, deoarece are o familie frumoasă, iar viața lui s-a schimbat radical de când este la casa lui.

Citeste si: Motivul pentru care Gina Pistol a plecat în prima vacanță alături de Josephine, fără Smiley. Ce a declarat prezentatoarea TV

Ce a declarat Smiley de când este la casa lui

Smiley se ocupă foarte mult de familia pe care și-a întemeiat-o cu Gina Pistol și este un tată foarte bun pentru fetița lui.

Artistul a renunțat la viața plină de petreceri și deplasări dese pentru a sta mai mult în compania celor două.

Cu toate acestea, artistul nu regretă absolut nimic, deoarece își iubește foarte mult familia. Artistul a vorbit despre cum s-a schimbat viața lui, de când a trecut de la viața de burlac la viața de tată model.

Smiley a spus că el a avut o altfel de viață până acum un an, mai tumultuoasă, dar după ce te așezi la casa ta, totul se schimbă.

„Eu am avut o altfel de viață până anul trecut. Mai tumultuoasă. Aveam cu totul altă viață și știi cum e, când te așezi la casa ta, să faci familie, copii, se schimbă viața complet”, a mărturisit Smiley la un post de radio.

Ce a declarat Smiley de când este la casa lui

Ce a declarat Smiley de când este la casa lui

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,Se pare că sunt pe drumul cel bun”. Gina Pistol, în culmea fericirii, după ce a dat jos un număr vizibil de kilograme

Ce reproșuri primește artistul de la Gina Pistol

Viața de familie vine mereu cu compromisuri, deoarece trebuie să îi accepți și dorințele partenerului, mai ales că cea mică trebuie să crească într-un mediu sănătos, ferit de certuri și conflicte.

Cu toate că mulți fani cred că în casele vedetelor nu există certuri despre curățenie, mâncare sau ordine, ei bine, Smiley a declarat că nici el nu este ferit de reproșurile venite din partea Ginei, atunci când mai face un lucru greșit.

El a declarat că Gina Pistol îi reproșează că își lasă lucrurile nesupravegheate prin casă.

„Tot (n.r. îi reproșează Gina Pistol). Că îmi las lucrurile nesupravegheate prin casă”, a mai povestit Smiley, pentru un post de radio. 

Ce a declarat Smiley de când este la casa lui

Ce a declarat Smiley de când este la casa lui

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Da, sunt bine...”. Gina Pistol a izbucnit în lacrimi pe internet


Abonează-te pe

Citește și:

“Să îmi dea banii care mi se cuvin.” Iancu Sterp și antrenorul său, mărturisiri despre suma de bani cerută pentru meciurile RXF! Aceștia au vrut să se știe chiar de la ei

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău, împreună de ziua fiului lor. Cum au petrecut toți 4, ca o adevărată familie?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

“Noi ne dorim, este normal acest lucru.” Codruța Filip este dornică să facă un copil

Christian Sabbagh, duminică, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Veghează-ne și zâmbește-ne de acolo, doctore!” Iulian Juncănaru, fostul concurent de la emisiunea culinară, a murit în propria locuință
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri