„Avea deja o afecțiunea și nu a fost tratată corespunzător”. Ce tratament primește Elena Udrea în penitenciar pe timp de carantină


Elena Udrea se află în carantină în Penitenciarul Târgșor și este obligată să respecte procedura până când va primi celula oficială. Ce tratament primește fostul politician.


In articol:

Elena Udrea se află în carantină la Penitenciarul Târgșor, acolo unde trebuie să respecte procedura ce se realizează înainte de stabilirea regimului de detenție. La fel ca toți deținuții, și fostul politician trebuie să stea timp de 21 de zile în izolare, asta înainte de a fi repartizată în celule. Procedura este o măsură de prevenție pentru a se cunoaște starea de sănătate a persoanei în cauză.

Citeste si: Probleme în pușcărie pentru Elena Udrea. Ce dezvăluiri a făcut avocata ei despre starea în care se află fostul ministru

Ce tratament primește Elena Udrea în penitenciar

Ce tratament primește Elena Udrea în penitenciar

[Sursa foto: Facebook]

Ce tratament primește Elena Udrea în carantină

Avocatul Adrian Cuculis a explicat, pentru WOWbiz.ro, ce presupune perioada de carantină în penitenciar și ce tratament va primi Elena Udrea timp de 21 de zile.

„În principal, carantina nu înseamnă nimic altceva decât o cameră alăturată celulei oficiale. Unei persoane care este adusă acolo trebuie să I se facă toate analizele, pentru că ea poate să spună că s-a îmbolnăvit acolo sau poate să susțină că a luat o boală din penitenciar, ori că avea deja o afecțiunea și nu a fost tratată corespunzător și I s-a agravat.

În același timp, trebuie să treacă și perioada de incubați pentru un posibil virus cum ar fi TBC sau SARS-CoV-2.

Este vorba doar de o izolare, până la momentul la care se împlinesc cele 21 de zile când intră în colectivitate”, a precizat avocatul Adrian Cuculis, pentru sursa citată.

Citeste si: Elena Udrea a primit veşti neplăcute după gratii. „Discuţia se poartă printr-un geam!”

Ce tratament primește Elena Udrea în penitenciar

Ce tratament primește Elena Udrea în penitenciar

[Sursa foto: Facebook]

Ce are voie să facă Elena Udrea în perioada de carantină

În cele 21 de zile de carantină, deținuții pot primi vizite, însă acestea se pot realiza doar în funcție de regimul de detenție, după cum a mai explicat avocatul Adrian Cuculis.

„În perioada de carantină sunt permise vizitele, iar ele se pot efectua și ulterior, în funcție de regimul de detenție stabilit vor fi în mod direct sau prin intermediul geamului.

În funcție de regimul de detenție persoana încarcerată poate să primească pachete, să circule liber prin penitenciar. În momentul în care este carantină, în mod normal, nu poate să aibă acces liber și direct la toate facilitățile astea. Ar trebui să fie încadrată inițial pe un regim, indiferent de regim și apoi să fie încadrată pe regimul definitiv, conform Legii executării pedepsei”, A precizat el.


Abonează-te pe

Citește și:

Elena Udrea, mesaj sfâșietor înainte de Paște: „Fetița mea, un copil care trece prin drama de a fi lăsată fără mamă pentru a doua oară”

Cauza oficială a decesului Reginei Elisabeta. Documentul a fost semnat de fiica ei, Prințesa Anne

Ultimele cuvinte ale lui Alexandru Arșinel, pe patul de moarte: 'Doamneee, te rog…'

Ce vârstă are Elena Udrea. „Mereu am spus că aş retrăi copilăria, indiferent cât de greu a fost, câte lipsuri erau”

Ce scria pe tricoul Elenei Udrea, atunci când a fost prinsă în Bulgaria. Piesa vestimentară valorează o avere

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Calendar ortodox 6 octombrie 2022. Ce sărbătoare este joi?
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri