Avea 126 de kilograme şi acum are 63! A făcut o schimbare la îndemâna oricui şi a slăbit cu Instagram


Avea 126 de kilograme şi a slăbit 63, iar acum arată senzaţional!


In articol:

Josephine Desgrand, o adolescentă ambiţioasă de 19 ani, a apelat la rețeaua socială Instagram pentru a descoperi metode de slăbit care funcționează. În plus, acolo găsea oameni obişnuiţi care reuşiseră ceea ce ea doar visa: să slăbească. Poveştile lor o motivau şi acum a ajuns ea să îi motiveze pe alţii.

Tânăra a fost dependentă de ciocolată și de alte dulciuri, iar consumul excesiv de zahăr i-a triplat greutatea în doar doi ani. Purta haine XXL, iar acum are mărimea europeană 38.

Pentru asta a apelat la două măsuri simple:

1. A petrecut mult timp pe Instagram, admirând şi informându-se de la oameni care deja slăbiseră;

2. A înlocuit dulciurile cu bomboane mentolate; mai precis, de câte ori voia să mănânce ceva cu zahăr, lua o bomboană mentolată, dar cu puţine calorii;

Acum Josephine face şi sport regulat şi a devenit o inspirație pentru alți oameni pe Instagram. Contul ei este urmărit de 139.000 de persoane.

Pentru ziarul britanic The Sun, tânăra a declarat:

„Foloseam Instagram-ul zilnic cu scopul de a găsi soluții și de a slăbi. Îmi plăcea să mă uit la poze cu oameni din totă lumea care au reușit să slăbească. Aceste fotografii mă motivau. Am început să văd ceea ce fac ca pe un stil de viață. Când simțeam că îmi vine să renunț, mă uitam pe Instagram și găseam din nou motivația de care aveam nevoie”.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Mary și Robert de la Puterea Dragostei vor deveni părinți?! Anunțul care a șocat pe toată lumea

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri