Au început filmările pentru “Tu urmezi!”, show-ul revoluționar care va începe în curând, la Kanal D!


Dan Negru, primele impresii de la filmare: “Este spectaculos și fascinant să vezi că emoția poate fi dată și de creier!”

Entertainment și cultură generală, miză uriașă, concurenți foarte bine pregătiți, care stau la coadă la distracție și premii, acestea sunt ingredientele unui game show revoluționar, ce va avea premiera, în curând, la Kanal D: “Tu urmezi!”.  Pregătirile pentru lansarea celebrului format internațional au intrat în linie dreaptă, iar Dan Negru, Regele entertainmentului românesc, a dat startul filmărilor simțind din plin bucuria, dar și tensiunea prin care au trecut primii concurenți ai celui mai așteptat show al toamnei.

În platoul spectaculos, inundat de lumina reflectoarelor și realizat la cele mai înalte stadarde tehnice și tehnologice, Dan Negru i-a invitat, pe rând, la pupitru, pe curajosii care și-au dorit să-și pună în valoare cunoștințele de cultură generală și perspicacitate.    

Este spectaculos și fascinant să vezi că emoția poate fi dată și de creier, de spectacolul creierelor, din răspunsuri, bune sau rele Au fost multe momente de tensiune la filmări, totul se întâmplă sub presiunea timpului.

<Tu urmezi!> este un game show pentru toată lumea de acasă, sunt întrebări din diferite domenii, și din sport, și din muzică, din istorie, sau din domeniul culinar…. Perspicacitatea, atenția, concentrarea le pot fi concurenților aliați de nădejde. Telespectatorii vor descoperi și o serie de personaje interesante, care au roluri bine definite în economia show-ului. Unii reprezintă acele domenii din care sunt extrase întrebările; dar vă las să îi descoperiți, din fața micilor ecrane”,  a declarat Dan Negru în culisele show-ului pe care îl prezintă.

“Tu urmezi!” este unicul show din lume în care concurenții stau la  coadă, pe scenă, pentru a răspunde, unul câte unul, unor întrebări de cultură generală, sub presiunea timpului. Participanții trebuie să răspundă corect la trei din patru întrebări, iar dacă răspunsul la două întrebări e incorect, următorul în rând îi va lua imediat locul celui care răspunde greșit. Pe cât de repede poți să câstigi, pe atât de uşor poți să pierzi!

De-a lungul desfăşurării concursului apar tot felul de provocări și surprize pentru concurenţi, acestea punându-le la încercare cunoştinţele, perspicacitatea şi viteza de reacţie. În același timp, au rolul de a aduce în emisiune sarea și piperul unui spectacol de televiziune total, în care entertainmentul de cea mai bună calitate se împletește în mod fericit cu un concurs de cultură generală. 

Castingul pentru “Tu urmezi!” este în deschis în continuare tuturor celor care își doresc să participe la emisiunea televizată, toți cei care își doresc să fie față în față cu Dan Negru, sub lumina reflectoarelor în unicul show din lume în care se stă la coadă la cultură generală se pot înscrie pe casting.kanald.ro.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Actrița Melis Sezen a primit amenințări din partea unor fani ai serialului “Infidelul”; aceștia ajunseseră să “confunde personajul cu actorul”

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

Serialul “Infidelul” are premiera astăzi, 17 august, de la ora 20:00, la Kanal D!

„Să vedem ce va fi”. Ce se întâmplă cu Alexandru Arșinel după ce a fost internat de urgență

Andra Volos, despre planurile de viitor! La ce emisiune va participa

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Cine este soția lui Visarion Alexa, preotul acuzat de agresiune sexuală? Cei doi au împreună 4 copii
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri