“Au fost suferințe.” Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, nu o poate numi pe Anda Călin mama ei vitregă


Carmina, fiica cea mare a lui Liviu Vârciu, nu o poate considera pe Anda Călin mamă vitregă. Totodată, când vine vorba de iubitul mamei sale, nu acceptă un tată vitreg. Carmina Vârciu a trecut peste divorțul părinților ei, însă niciodată nu a putut înțelege noțiunea de a avea părinți vitregi. Iată cum se înțelege cu iubita tatălui ei în prezent!


In articol:

Când este vorba de propria familie și de oamenii care i-au dat viață, Carmina Vârciu spune întotdeauna lucrurilor pe nume. Fiica lui Liviu Vârciu a făcut declarații recent despre cum ea nu are nici mamă, și nici tată vitreg.

Totodată, a susținut faptul că atunci când părinții ei au hotărât să divorțeze, nu i-a fost deloc ușor să treacă peste. Timpul a fost cel care a vindecat rănile, în prezent fiind familiarizată cu evenimentele petrecute și cu ceea ce se întâmplă.

Citeste si: „A fost puțin mai complicat.” Carmina Vârciu, despre iubitul său. Cei doi se iubesc încă din copilărie

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, nu o poate numi pe Anda Călin mama ei vitregă

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: ,,Prima dată nu a fost soluția cea mai inspirată.” Liviu Vârciu, schimbare radicală. Ce veste a dat vedeta

Fiica lui Liviu Vârciu, Carmina, nu o consideră pe Anda Călin mama ei vitregă, însă nici pe iubitul mamei ei tată vitreg. Tânăra este de părere că are un singur tată și o singură mamă, pentru tot restul vieții.

Deși Liviu Vârciu și soția lui au decis să o ia pe drumuri separate, în continuare și-au susținut fiica în orice lucru, și în fiecare decizie de până acum din viața ei.

Carmina nu o poate considera pe Anda Călin mama ei vitregă

Carmina Vârciu se înțelege destul de bine cu noua iubită a tatălui său, Anda Călin, având o relație ce se axează pe respect și armonie, însă nu se poate pune vorba de a o considera mamă vitregă. Totodată, nici Liviu Vârciu și nici iubita lui nu au avut astfel de pretenții de la adolescentă.

“Da, mama și-a mai refăcut viața. Adică nu cred că au fost suferințe. Au fost destul de maturi amândoi. Dacă nu mai funcționează, nu mai funcționează și aia e drum bun, cale bătut. Avem un copil, vorbim când îi necesar strict pentru copil și în rest suntem fiecare cu treaba lui. Eu am fost prioritară, adică n-a fost nimeni peste mine, nici măcar ea. Nu cred că a fost gelos când a intervenit cineva în viața mamei, pentru că știu că ei se respectă unul pe celălalt. Pentru mine nu există niciodată mamă vitregă, nimeni, indiferent cine ar fi, și nu există nici tată vitreg.  Sunt partenerii, bărbatul sau femeia cu care ai mei și-au refăcut viața”, a mărturisit Carmina Vârciu, în exclusivitate pentru Fanatik.ro.

Citeste si: „O să fie bucuria bonei” Liviu Vârciu are un nou membru în familie

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, nu o poate numi pe Anda Călin mama ei vitregă

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Theo Rose. ”Totul vine din copilărie. Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș de-a lungul timpului"

Carmina Vârciu, recunoscătoare Andei Călin

Deși nu poate accepta să o numească mama ei vitregă, au o relație bine construită. Carmina Vârciu a mărturisit că în prezent lucrează pentru Ana Roman, fosta iubită a lui Cătălin Cazacu. Adolescenta s-a angajat ca ajutor la un brand de haine, iar cea care a ajutat-o este iubita tatălui ei, Anda Călin, motiv pentru care îi este recunoscătoare. De asemenea, încearcă din răsputeri să fie independentă pe plan financiar, astfel că nu se ferește deloc de muncă.

„Banii vin de pe partea de online, pentru că pe asta m-am axat în ultimul timp și lucrez în același timp la Ana Roman Brand, la atelierul Anei Roman. Sunt un ajutor pentru ea acolo la birou, mă mai ocup de pagina de Instagram. Mă implic în toate necesitățile pe care le are. Parțial poate că prin intermediul Andei am ajuns să merg la Ana Roman. Mie tata mi-a recomandat-o pentru că probabil știa de la Anda că are nevoie de o fată ca ajutor acolo. Eu oricum o știam pe Ana de foarte mult timp”, a mai spus fiica lui Vârciu pentru sursa menționată mai sus.

Citeste si: Cine este Liviu Vârciu. "Anda chiar m-a suportat, sunt un om dificil, nervos”

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, nu o poate numi pe Anda Călin mama ei vitregă

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este ANDA CĂLIN, iubita lui Liviu Vârciu. „M-am cunoscut cu Liviu într-un restaurant. Primul pas l-a făcut Liviu și chiar a insistat"

Carmina, probleme cu greutatea

Carmina se află la vârsta la care descoperă zi de zi viața de adult. La cei 20 de ani pe care îi are, fiica lui Liviu Vârciu știe deja ce își dorească să facă pe viitor. Tânăra vrea un job în televiziune, însă momentan lucrează pentru un brand renumit de haine. Vrea să devină independentă financiar și să reușească tot ceea ce și-a propus, însă și să aibă un corp de in. Stresul îi dă momentan câteva bătăi de cap privind greutatea.

“Înainte să mă mut, înainte de admiterea la facultate, mă stresam super tare pentru că am aplicat la mai multe facultăți și eram super stresată. Adică voiam să văd că am confirmarea că am intrat. Și pe bază de stres am observat că am tendința de a mă îngrășa, nemâncând, că nu mănânc când sunt stresată. Nu pot să mănânc. Înainte, când era mai mică, mâncam măcar un biscuit”, a mai declarat fiica lui Liviu Vârciu, pentru aceeași sursă menționată.

Citeste si: Cine este NEA MĂRIN (Marin Barbu). „Lucrurile fără de care nu aș putea trăi sunt familia și dansul."

Carmina, fiica lui Liviu Vârciu, nu o poate numi pe Anda Călin mama ei vitregă

[Sursa foto: Instagram]

 


Abonează-te pe

Citește și:

„A fost puțin mai complicat.” Carmina Vârciu, despre iubitul său. Cei doi se iubesc încă din copilărie

Delia, noi declarații controversate. Artista nu crede în împărțirea genurilor masculin și feminin

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

,,Prima dată nu a fost soluția cea mai inspirată.” Liviu Vârciu, schimbare radicală. Ce veste a dat vedeta

„O să fie bucuria bonei” Liviu Vârciu are un nou membru în familie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking
Ce poți face dacă varza murată a făcut floare. Gospodinele folosesc acest truc util
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri