„A fost puțin mai complicat.” Carmina Vârciu, despre iubitul său. Cei doi se iubesc încă din copilărie


Carmina Vârciu a vorbit, în cadrul unui interviu, despre relația pe care o are cu partenerul său. Fiica lui Liviu Vârciu este fericită cu iubitul ei, cu care se cunoaște încă din copilărie. Iată ce a declarat tânăra despre cel ce i-a furat inima.


In articol:

Carmina Vârciu, în vârstă de 20 de ani, este îndrăgostită până peste cap de partenerul său. Tânăra a fost foarte discretă în ceea ce privește viața sentimentală, dar cu toate acestea, a oferit câteva detalii despre cel cu care are o relație în momentul actual.

Carmina Vârciu, despre iubitul său

Carmina Vârciu este într-o relație de mult timp, dar povestea ei de dragoste a fost destul de complicată, și chiar dacă lucrurile nu au fost de la început roz, acum totul merge ca pe roate, iar fiica prezentatorului TV se poate numi o persoană  fericită.

Tânăra și iubitul ei se cunosc încă de când erau mici, iar de atunci s-a format o conexiune foarte puternică între ei.

Cu toate că îi este destul de greu să vorbească despre viața ei sentimentală, deoarece în trecut a avut o experiență neplăcută, din cauza unei fotografii, tânăra a oferit câteva detalii.

Ea a mărturisit că este într-o relație de foarte mult timp și că se cunoaște cu partenerul său de când era foarte mică, iar în prezent totul este bine și frumos.

„Sunt într-o relație de foarte mult timp, e o poveste puțin mai complicată, dar acum este totul bine și frumos.

Ne cunoaștem de când eram super mici și a fost tot timpul așa o conexiune cumva și am încercat să țin partea asta ascunsă de lume și de ce înseamnă pentru că am mai avut o experiență cam neplăcută, s-a răspândit peste tot de la o poză, dar amintiri. E totul bine și frumos”, a mărturisit Carmina Vârciu, în cadrul unui interviu.

Carmina Vârciu, despre iubitul său

Carmina Vârciu, despre iubitul său

[Sursa foto: Instagram]

Ce a mai spus Carmina Vârciu despre partenerul său

Carmina Vârciu este foarte îndrăgostită de partenerul său încă de când erau clasa a 8-a, dar în acea perioadă nu formau un cuplu, deoarece era mică și se ocupa cu Evaluarea Națională.

Ea a mai mărturisit că îl cheamă David și că a fost puțin mai complicat, deoarece era mică, dar cu toate acestea, simțea fluturași în stomac, pe care îi simte și în momentul actual.

„Îl cheamă David. De când eram la final de clasa a 8 a, de atunci a fost ceva în aer cred și a rămas acel ceva până în ziua de astăzi. A fost puțin mai complicat având în vedere că eram mică, aveam și Evaluarea Națională(...) Eu oricum simțeam ceva așa ca fluturașii din stomac pe care îi simți când ești la vârsta aceea și iată că fluturașii încă sunt și au fost acolo, au stagnat acolo, nu au plecat”, a adăugat fiica lui Liviu Vârciu.

Carmina Vârciu, despre iubitul său

Carmina Vârciu, despre iubitul său

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe

Citește și:

,,Prima dată nu a fost soluția cea mai inspirată.” Liviu Vârciu, schimbare radicală. Ce veste a dat vedeta

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Theo Rose. ”Totul vine din copilărie. Toate lucrurile de care m-am temut atunci când eram copil și pe care am încercat să le ascund sub preș de-a lungul timpului"

„O să fie bucuria bonei” Liviu Vârciu are un nou membru în familie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop
Zodiac 3 decembrie 2022. Află ce zodie reușește să-și controleze un impuls de moment
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri