Atunci când unele situații scapă de sub control, apelează la un avocat de specialitate


Atunci când unele situații scapă de sub control, apelează la un avocat de specialitate

În momentul în care nu mai există nici o cale de împăcare, iar în familie există din ce în ce mai multe tensiuni și certuri, divorțul este o soluție benefică pentru ambii parteneri.


In articol:

Însă, anumite aspecte se pot stabili de comun acord între parteneri, de aceea în majoritatea cazurilor este nevoie de un avocat specializat pentru a veni în ajutor.

Pentru acele persoane care au decis că divorțul este singura soluție în a rezolva problemele, au nevoie de un avocat drept civil din Cluj specializat în acest domeniu.

De ce aveți nevoie de un avocat drept civil în situație de divorț

Un avocat de calitate va ști cum să abordeze această situație și se va ocupa de mai multe aspecte legate de acest caz.

Dacă în familia respectivă există și copii, este necesară stabilirea unei pensii alimentare. Aici veți avea parte de consultanță, reprezentare și asistare pentru a putea lua deciziile corecte în ceea ce privește pașii următori pentru ca părintele în cauză să obțină custodia copiilor sau copilului, după caz.

Bineînțeles că acest aspect se leagă și de vârsta copiilor pentru că în funcție de aceasta ei pot alege cu cine vor să rămână, însă în cazul copiilor cu vârste fragede, instanța de judecată va putea decide acest lucru, având ca reper dovezile și actele acelui caz.

Totodată bunurile sunt și ele împărțite conform legii, astfel, fiecare dintre soți pot avea drepturi asupra lor. Divorțul nu este o decizie deloc ușoară, ci poate fi una dureroasă, însă uneori este o acțiune necesară și salvatoare pentru fiecare dintre parteneri.

De aceea un avocat drept civil poate ține lucrurile sub control, având experiența necesară pe această ramură. Un avocat drept civil poate oferi consultanță și reprezentare juridică în acest domeniu, iar în acest context oferă următoarele servicii:


  • asistență juridică, consultanță, reprezentare juridică atât pentru procedura civilă a unui caz de divorț în faza pre-litigioasa cât și în fața instanței

  • reprezentare și asistare juridică în faza de judecată în ceea ce privește partajul bunurilor

  • consultanță, reprezentare și asistare juridică având ca obiect principal stabilirea pensiei alimentare cât și stabilirea paternității

  • asistare și reprezentare juridică pentru a se stabili programul de vizitare al copilului.

Din aceste puncte de vedere aveți nevoie de un avocat cu experiență, care se dedică fiecărui caz în parte, care este eficient, profesionist, care oferă și prezintă încredere.

Ce trebuie să știți despre un avocat drept penal

Atunci când aveți nevoie de un avocat drept penal din Cluj pentru anumite situații mai dificile, trebuie să aveți în vedere faptul că are nevoie de expertiza necesară pentru a aduce rezultatele satisfăcătoare. Un avocat trebuie să fie determinat, profesionist și totodată dedicat fiecărui caz în parte indiferent de client sau de statutul acestuia.

În concluzie, indiferent de caz, fie el de drept penal, administrativ, civil, al muncii sau de dreptul familiei, un avocat cu o experiență vastă în spate cu siguranță va ști cum să gestioneze fiecare caz și situație în parte.

 


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: La ce temperatură se coace cozonacul

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

CITEȘTE: Rețeta de cozonac a lui chef Cătălin Scărlătescu

CITEȘTE: Cine este și ce vârstă RADU CONSTANTIN, iubitul Otnielei Sandu

PORTRET: Cine este, cu adevărat, DALIANA RĂDUCAN iubita lui Răzvan Simion

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Secrete pentru un COZONAC pufos

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri