„Atunci am avut și depresie.” De ce a fost Mihaela Tatu obligată să renunțe la televiziune. Fosta prezentatoarea TV a făcut dezvăluiri emoționante


Mihaela Tatu a trecut prin clipe grele, după ce s-a luptat o perioadă cu depresia. Dispariția acesteia de pe micile ecrane a fost o consecință a problemelor personale. Iată ce a dezvăluit fosta prezentatoare TV.


In articol:

Mihaela Tatu a avut parte de-a lungul vieții de momente frumoase, dar au existat și perioade în care a simțit că totul în jurul ei se prăbușește. Ea a fost una dintre cele mai apreciate prezentatoare TV, cu toate că nu ar fi vrut să renunțe la această profesie, viața a dus-o pe alt drum.

Citește și: Mihaela Tatu a divorţat de soţul ei dintr-un motiv incredibil: „L-am întrebat dacă poate spune „te iubesc”, nu a putut, așa că am ales să mergem mai departe”

De ce a fost Mihaela Tatu obligată să renunțe la televiziune

Fosta prezentatoare TV a fost pusă în situații foarte dificile de-a lungul vieții, iar acestea au făcut-o să ia decizii radicale, care i-au schimbat viața.

În cadrul unui podcast, Mihaela Tatu a povestit despre momentele emoționate din viața ei și despre urcușurile și coborâșurile în plan profesional, cât și personal, dar și despre perioada în care a suferit de depresie.

Ea a avut foarte mult de suferit după ce s-a operat în zona genunchiului, iar din acel moment și-a dat seama că suferă de depresie.

Stările rele au avansat destul de repede, iar din acest motiv fosta prezentatoare TV a făcut tot posibilul să găsească variante pentru a scăpa de acestea.

Din fericire pentru ea, practica yoga și dezvoltarea la nivel spiritual au ajutat-o foarte mult.

 De ce a fost Mihaela Tatu obligată să renunțe la televiziune

De ce a fost Mihaela Tatu obligată să renunțe la televiziune

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „De cât timp?” Ce a declarat Codruța Sanfira despre soțul ei. Artista nu știe unde se află acesta

Ce a declarat fosta prezentatoare TV

Mihaela Tatu a povestit că nu se aștepta să se năruiască tot, dar dintr-o dată nu a mai putut face nimic, iar acela a fost momentul în care s-a gândit că ajunge.

„Atunci am avut și depresie. Nu mă așteptam să se năruiască tot. Dintr-odată n-am mai putut să fac nimic. Ăla a fost momentul în care am început să mă gândesc că ajunge. Prea am trăit ca o fântână arteziană, în afara mea. Dar asta după ce am trecut prin depresie. Atunci m-am apucat de yoga și am dus-o așa din 2006 până în 2011”, a mărturisit Mihaela Tatu în cadrul unui podcast.

Cu toate că a fost greu pentru ea, aceasta a declarat că dispariția ei de pe micile ecrane a avut legătură cu problemele de sănătate, iar în acea perioadă a trebuit să facă tot posibilul pentru a avea grijă de familia sa.

 De ce a fost Mihaela Tatu obligată să renunțe la televiziune

De ce a fost Mihaela Tatu obligată să renunțe la televiziune

[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Cine este Mario Fresh. „Am trăit mai mult cu muzica decât cu orice altceva”


Abonează-te pe

Citește și:

„La ora 2 noaptea urma să îi ofere un dans privat?” Ce făceau Culiță Sterp și dansatoare blondă, înainte de accidentul rutier

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cine este Lidia Fecioru. „Nu aș putea spune că am un caracter tare”

„Ne-ar bate Dumnezeu să ne plângem.” Elena Merișoreanu, despre pensia pe care o încasează lunar

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Să te ierte cel de Sus, pentru cât rău ai adus.” Frații Dolănescu, din nou într-un scandal monstru. De la ce a pornit totul
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri