Atentie mare la aceste semnale! Indica afectiuni grave ale pielii


Pielea ne poate arata ca avem probleme de sanatate. Iata cateva semne ale pielii pe care nu ar trebui sa le neglijam, care pot ascunde boli grave! Acestea necesita sa fie vazute cat mai repede la un medic.

Iritatiile pot fi semnul unei muscaturi de capusa

Medicii spun ca si iritatiilor trebuie sa le acordati atentie. O iritatie, desi de cele mai multe ori nu ne poate pune probleme, poate fi chiar fi semnul unei muscaturi de capusa. stim bine ca aceasta poate produce afectiunea Lyme, o boala grava. Asadar, mare grija!

Cosurile la adulti pot semnala dereglari hormonale

Cosurile sunt foarte normale la pubertate, insa nu acelasi lucru se poate spune si despre situatiile in care aceasta problema se regaseste la adulti. In cazul acestora din urma, cosurile pot semnala dereglari hormonale provocate de boli endocrine, cum este sindromul ovarelor polichistice.

Micile umflaturi de culoare alba

Pe piele mai pot sa apara mici umflaturi, ce seamana cu niste cosuri, insa au culoare alba. Acestea pot indica alergii sau astm.  

Petele violete pot ascunde diabetul

Un alt semn al pielii poate fi reprezentat de niste pete violete. Acestea apar, de cele mai multe ori, in cutele pielii. Nu ar trebui sa le neglijati. Acestea trebuie vazute de un medic pentru ca pot ascunde o afectiune grava: diabetul. In plus, exista chiar riscul de a indica un cancer de piele.

Nuanta galbena a pielii

Sunt cazuri cand pielea capata o nuanta galbuie. Nici acest semn nu trebuie ignorat deoarece el poate indica afectiuni hepatice.

sursa: clicksanatate.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Ce știm, de fapt, despre Coronavirus? Descoperirea este de ultim moment

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri