”Așteptarea te omoară. E greu de descris în cuvinte ce simți în acele momente, până vine rezultatul.” Andreea Marin a vorbit despre drama vieții sale

”Așteptarea te omoară. E greu de descris în cuvinte ce simți în acele momente, până vine rezultatul.” Andreea Marin a vorbit despre drama vieții sale
”Așteptarea te omoară. E greu de descris în cuvinte ce simți în acele momente, până vine rezultatul.” Andreea Marin a vorbit despre drama vieții sale

În urmă cu puțin timp, Rudel Obreja s-a stins din viață, după ce a fost răpus de un cancer de colon în fază terminală. Andreea Marin a trecut și ea printr-o dramă foarte mare, după ce a fost suspectă de cancer, în anul 2018.

Vedeta și-a dat seama că are o umflătură cervicală, motiv pentru care a decis să meargă la medic. Vedeta a povestit despre momentul în care a avut loc operația și a mărturisit cât de grea a fost așteptarea răspunsului pentru biopsie.

Citește și: „Mi-a fost un mare sprijin în perioada asta. Aveam nevoie de cineva care să fie lângă mine pentru că nu e ușor și el mi-a oferit asta.” Cine este noul iubit al Marinei Dina. „Sunt liniștită. Am ce aveam nevoie.”

Ce a făcut Andreea Marin când a fost suspectă de cancer

 Andreea Marin a vorbit despre drama vieții ei
Andreea Marin a vorbit despre drama vieții ei[Sursa foto: Facebook]

Andreea Marin a dezvăluit că i-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul ei, 800 de grame de tumoare. Avea o cocoașă în spate, care crescuse foarte brusc.

„Mi-au scos doi pumni de celule crescute haotic pe corpul meu. 800 de grame de tumoare.

Aveam cocoașa aceea în spate, care crescuse din senin. Așteptarea te omoară. E greu de descris în cuvinte ce simți în acele momente, până vine rezultatul”, spus vedeta.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Doctorii i-au scos tumoarea Andreei Marin, dar vedeta a trebuit să mai aștepte încă două săptămâni rezultatele biopsiei.

Din fericire, tumoarea a fost benignă, conform biopsiei, iar vedeta a răsuflat ușurată.

Jurnalista a mai povestit că ceea ce a convins-o să se opereze este intenția ei constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Este foarte conștientă că fără sănătate nu are nimic, iar în momentul în care a văzut că are o problemă, a decis că aceasta trebuie analizată obiectiv de către un specialist.

Vedeta a cunoscut un medic deosebit, de o rară calitate umană și a căpătat încredere, după ce a cunoscut mai mulți pacienți care au trecut prin mâinile lui.

„Ce m-a convins să mă operez este atenția mea constantă pentru sănătate și dorința de echilibru. Știm foarte bine că fără sănătate nu avem mai nimic. Aveam o problemă și trebuia analizată obiectiv, de un specialist.

Am avut norocul să întâlnesc un medic deosebit, de o rară calitate umană. Am căpătat încredere cunoscând mulți pacienți ce au trecut prin mâinile lui și mi-am spus că aici, acasă, vreau să mă operez și eu. Problema mea de sănătate a implicat riscuri, dar Dumnezeu a fost cu mâna pe umărul meu și îi mulțumesc. A existat chiar și riscul extrem de incomod al unui răspuns nefavorabil în urma biopsiei realizate în timpul operației, dar mă bucur nespus că sunt sănătoasă astăzi, recuperarea merge bine, am scăpat de disconfortul de zi cu zi din zona cervicală, am reînceput să merg
la antrenamentele de sport și mă simt din ce în ce mai bine”,
a povestit, la acea vreme, Andreea Marin.

 Andreea Marin a vorbit despre drama vieții ei
Andreea Marin a vorbit despre drama vieții ei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ștefania, pregătită să repare situația dintre ea și Cosmin! Pentru cine are concurenta de la „Casa iubirii” sentimente reale: „În noaptea asta m-am gândit...”- kanald.ro

Citește și: "L-aş omorî!" Mărturiile pline de durere ale părinților criminalului Mariei, fetița de 8 ani găsită moartă în pădure- stirilekanald.ro

Care a fost cel mai greu moment pentru Andreea Marin

Pentru vedetă cel mai greu moment a fost așteptarea rezultatului biopsiei. Andreea Marin este un om puternic, dar așteptarea o omoară și îi este foarte greu să descrie în cuvinte ce a simțit în acele momente.

 „Am trecut printr-o bopsie. Am fost unul dintre pacienţii norocoşi. Am avut doar de extirpat ceva. Alţii nu sunt aşa norocoşi.Eu sunt un om puternic, mă ştiţi doar, dar aşa e, aşteptarea te omoară. E greu de descris în cuvinte ce simţi în acele momente, până vine rezultatul”, a declarat Andreea Marin.

 Andreea Marin a vorbit despre drama vieții ei
Andreea Marin a vorbit despre drama vieții ei[Sursa foto: Facebook]

Citește și: „Greu de acceptat.” Motivul pentru care Mădălina Manole s-a stins din viață. Astrologul avea doar 39 de aniCitește și:

Mâini umflate: cauze comune și modalități de gestionare

”Mă doare sufletul când mă gândesc.” Andreea Marin, declarații despre relația cu fiica sa, Violeta, la puțin timp după apariția alături de Lavinia Pîrva

TE CRUCEȘTI! Cum arătau vedetele înainte de operații. ASTA e adevărata lor față FOTO

Kassandra, fiica adoptivă a Danei Rotariu, gest sfâșietor după moartea mamei sale

"Se gândea ca să regizeze relația. Toate lucrurile au fost o minciună". Ies la iveală detalii uluitoare despre mariajul dintre Maria Constantin și Marcel Toader

Alegere neașteptată pentru Alev

Sindy și Vlădaia, eliminate de la Insula de 1 milion! Strategia care le-a trimis direct acasă. Primele declarații: „Când te auto propui, riști să pleci acasă”

"Să plece!" Verdict crunt în gala fără eliminare din "Casa Iubirii". Antoni, Cosmin, Ștefania, în plin coșmar. "Nu știu ce să mai cred, vreau să fiu propus spre eliminare"


Cookies