„Aștept și la un moment dat răbufnesc” Ioana Dichiseanu, declarații neștiute din căsnicia cu Adrian Artene

„Aștept și la un moment dat răbufnesc” Ioana Dichiseanu, declarații neștiute din căsnicia cu Adrian Artene
„Aștept și la un moment dat răbufnesc” Ioana Dichiseanu, declarații neștiute din căsnicia cu Adrian Artene

Ioana Dichiseanu a vorbit despre căsnicia ei cu Adrian Artene.

Ioana Dichiseanu și Adrian Artene sunt împreună de aproape un deceniu, iar de-a lungul timpului au trecut prin numeroase situații. Unele dintre ele le-au pus la încercare iubire, iar altele au consolidat-o. Cei doi trăiesc o frumoasă poveste de dragoste, iar în urmă cu 6 ani familia lor a devenit cu adevărat completă, Ioana aducând-o pe lume pe micuța Anastasia.

Cântăreața și soțul său sunt doi părinți implicați, care se ocupă împreună de creșterea și educația fetiței, păstrând discreția cu privire la viața lor personală.

Cu toate acestea, din când în când, unul dintre ei mai divulgă câteva secrete din interiorul familiei lor. De data aceasta, Ioana Dichiseanu a fost cea care a vorbit despre relația sa cu Adrian Artene și cum s-a schimbat aceasta după ce au devenit părinți.

Ce spune Ioana Dichiseanu despre căsnicia cu Adrian Artene

Citește și: Cine este Ioana Dichiseanu. „Am copilărit printre scaunele de la teatru. Mă cunoșteau toți regizorii și toate cabinierele.”

Ioana Dichiseanu, declarații neștiute din căsnicia cu Adrian Artene
Ioana Dichiseanu, declarații neștiute din căsnicia cu Adrian Artene[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Ioana Dichiseanu a povestit că venirea pe lume a fetiței a constituit un moment foarte important în viața sa și a soțului său, poziționându-le relația de cuplu la un alt nivel.

Potrivit spuselor sale, cântăreața și jurnalistul au caractere diferite, iar de-a lungul timpului au trecut prin numeroase discuții contradictorii, care odată cu venirea pe lume a copilului, au încetat.

„S-a schimbat viața noastră de cuplu, în bine. Până să vină Anastasia, noi eram legați și uniți, dar nu ne cunoșteam atât de bine. Nu era neapărat un teren sensibil, dar fiind și două firi asemănătoare pe alocuri, cu anumite diferențe în temperament, pentru că Adi este cel mai vulcanic, cel care erupe și se enervează mai repede, eu sunt temperamentală până la un anumit punct, sunt picătura chinezească.

Aștept, aștept și la un moment dat răbufnesc. Ne mai ciondăneam, aveam discuții. În momentul în care am rămas însărcinată, ca să nu spun că în clipa în care a venit fizic și am ținut-o în brațe, ne-am schimbat amândoi la 180 de grade.”, a declarat Ioana Dichiseanu în cadrul unei emisiuni.

Asemănarea dintre Adrian Artene și Ion Dichiseanu

Citește și: „Este greu de trăit.” Ioana, fiica lui Ion Dichiseanu a vorbit printre lacrimi despre tatăl său, la doi ani de la moartea lui

Asemănarea dintre Adrian Artene și Ion Dichiseanu
Ioana Dichiseanu și Ion Dichiseanu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Salariul minim se va calcula diferit! Directiva care explică noua formulă: Pot include 60% din salariul median brut- kanald.ro

Citește și: Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news- stirilekanald.ro

Ion Dichiseanu a fost unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la noi din țară, care odată cu plecarea sa din această lume a lăsat un gol imens în inima celor care l-au cunoscut și a familiei.

Ioana Dichiseanu a suferit foarte mult în urma pierderii tatălui său, iar cel care i-a fost alături în acele momente a fost soțul său, Adrian Artene.

Artista a declarat că soțul său seamănă foarte mult cu regretatul său tată din multe puncte de vedere, iar acest lucru a constituit un plus al relației lor.

Are multe asemănări Adi cu tata. Este și el foarte sensibil și nu doar prin faptul că el și scrie versuri, dar are momentele lui când vrea să facă o surpriză fără nicio ocazie specială, vine cu o floare,

lucrurile mărunte care formează o privire de ansamblu si liniște și normalitatea într-o relație. Toate femeile caută puțin romantism. Adi este un sensibil, un mămos, cum era și tata, îi seamănă .”, a mai declarat Ioana Dichiseanu.

 



Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

„E îngrozitor. Suntem pe tratament toți! ” Anca Serea și copiii se confruntă cu o problemă de sănătate. Infecția contagioasă care le dă bătăi de cap

Cum arăta Gina Pistol până să își facă 4 operații la nas. Imagini ȘOC, e de nerecunoscut!

Cum a fost suprins Florin Piersic în ambulanță?! Starea lui este clară

"Pe moment am crezut că dă de pământ cu acordeonul". Marian Cozma, show de zile mari! Gestul la care nimeni nu s-ar fi așteptat - VIDEO

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Bogdan a dat cărțile pe față și a recunoscut ce intenții are în privința Rebeccăi! „Nu scapi de mine! Nici tu de mine nici eu de tine!” Iată cum a reacționat concurenta

"Fata mea putrezește în mormânt, el..." - Mărturiile șocante ale mamei Monicăi, fata moartă în accidentul din Timiș


Cookies