Astăzi are loc un fenomen care se petrece pentru a treia oară în istoria omenirii! Ai grijă dacă ieși din casă!


Ziua de 2 Februarie 2020 este una care se întâmplă o dată la un mileniu. Aceasta poartă denumirea de palindrom pentru că citită de la dreapta la stânga sau de la stânga la dreapta, rezultatul este același: 02.02.2020.


In articol:

Ziua de astăzi are o semnificație specială, spun numerologii. Aceasta poartă denumirea de „zi palindrom„ pentru că indiferent de felul în care citim data, rezultatul va fi același. Sucesiunea de cire este considerată un palindrom perfect, iar următoarea dată când vom experimenta așa ceva este peste o mie de ani, e data de 03.03.2020.

Astfel de zile „palindrom” sunt extrem de rare, aceasta fiind a treia. Prima a fost 01.01.1010, iar a doua 11.11.1111. Următoarea dată, va fi pe 12.12.2121.

Astăzi, 02.02.2020 are loc un fenomen, pentru a treia oară în istorie
Astăzi, 02.02.2020 are loc un fenomen, pentru a treia oară în istorie

Citeste si: Horoscopul zilnic de astăzi, 2 Februarie 2020. Astrele vor fi de partea Berbecilor și a Vărsătorilor!

Ce reprezintă acest fenomen, care are loc pentru a treia oară în toată istoria omenirii

Numerele reprezintă un fel de coduri care își lasă amprenta în viața noastră, chiar dacă nu conștientizăm acest lucru, iar ziua de astăzi reprezintă o răscruce care ne schimbă sensul vieții. Termenul, în sine, își are originile din limba greacă și reprezintă „palin”- „din nou” și „dromos „drum”. Astfel, apariția acestui fenomen semnifică o schimbare generală care relevă faptul că nimic nu va fi ca până acum.

Nu numai că această zi este specială, dar faptul că 2020 este an bisect dă o cu totul altă vibrație energetică, resimțită adesea ca un pasaj, o metodă de trecere de la o vibrație la alta. Mai mult decât atât, specialiștii în numerologie au explicat că acest fenomen special are o semnificație aparte, fiind „răscrucea de unde nu ne vom mai întoarce niciodată la ceea ce a fost până acum.”

Totodată, acest palindrom va provoca rupturi, indiferent de planul pe care se vor produce și poate modifica inclusiv direcția destinului unui om. Ne vom elibera de toate elementele care ne constrângeau la stagnare, chiar dacă asta înseamnă să renunțăm la oamenii pe care credem că îi iubim. Subconștientul nostru ne va arăta calea cea dreaptă și ne va ajuta în luarea de decizii. „Se vor înregistra foarte multe divorţuri, posibil chiar şi avorturi, multe familii unde este karmă dezechilibrată se vor destrăma într-un ritm accelerat, vor fi multe schimbări de locuri de muncă, dar şi schimbări în schemele instituţiilor statului, peste tot în lume,'' au continuat specialiștii.

În anul 2002, la ultimul palindrom, ne-am impus schimbările, iar acum, în această zi specială, le vom pune în practică

Acest fenomen aduce modificări la nivelul evoluției omenirii, un moment în care persoanele strâns conectate la spiritualitate vor acționa inconștient, conduse de energia din jur. Persoanele care nu cred în karmă și în destin, vor avea de înfruntat regresia pe majoritatea planurilor existenței și vor experimenta necazuri mai ales în zona sănătății, prin îmbolnăviri, accidente, dispariții ș.a.m.d.

Citeste si: Adevărul neștiut despre data magică de azi: 02.02.2020. Se întâmplă o dată la o mie de ani. De ce nu e bine să ieși din casă

Într-o altă ordine de idei, pe plan astrologic, Soarele și Luna se află în aspect de cuadratură astăzi, 02.02.2020, motiv pentru care trebuie să fim mult mai precauți. Putem afla vești tragice, decese și trebuie să nu uităm că această zi reprezintă o răscruce, o perioadă benefică schimbărilor.


Citește și:

Horoscop rune februarie 2020. Trei zodii dau lovitura pe toate planurile

Horoscopul zilnic de astăzi, 2 Februarie 2020. Astrele vor fi de partea Berbecilor și a Vărsătorilor!

Zodiile care mint fără remușcare! Duc minciuna la nivel de artă

Horoscop săptămânal 3 - 9 februarie 2020. Două zodii ajung la epuizare

Epidemiologul Emilian Popovici vine cu anunțul: "Că vor fi 7,000, că vor 8,000..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

Conturarea mandibulei! Specialistul Kfetele.ro, Dr. Daniela Diveică, chirurg estetician, explică de ce apelează persoanele la această procedură

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri