Asiye din serialul Totul pentru familia mea, a apelat la o nouă operație estetică! Actrița are o frumusețe aparte

Asiye din serialul Totul pentru familia mea, a apelat la o nouă operație estetică! Actrița are o frumusețe aparte

Recent, Asiye din serialul Totul pentru familia mea și-a dorit să recurgă la o nouă intervenție estetică. Iată cum arată actrița!

Su Burcu Yazgı Coşkun, în vârstă de 18 ani, se numără printre cele mai îndrăgite și cunoscute actrițe din Turcia. Vedeta a reușit să câștige simpatia publicului atât în Turcia, cât și în țara noastră, datorită talentului desăvârșit și trăsăturilor sale fizice deosebite.

Telespectatorii din România au avut ocazia să o cunoască datorită serialului Totul pentru familia mea, unde tânăra joacă rolul personajului lui Asiye, portretizând-o ca o fată puternică și neînfricată.

Cum a apărut Asiye din serialul Totul pentru familia mea, după noua intervenție estetică

Su Burcu Yazgı Coşkun s-a născut în Istanbul, într-o familie modestă, însă de la care a primit o educație de excepție alături de surorile și fratele său.

De la o vârstă fragedă părinții ei i-au putut observa atracția pentru actorie și talentul  actoricesc pe care deja îl avea, astfel că Su Burcu a avut ocazia să ajungă pe platourile de filmare la vârsta de 8 ani, după ce a participat la câteva castinguri. Din fericire, micuța a fost acceptată în anul 2012 pentru distribuția serialului Karadayı, unde a fost nevoită să joace un rol dificil pentru vârsta ei, însă aceasta a reușit să se adapteze rapid și să dea tot ce are mai bun.

Citește și: “Instinct de mamă”, povestea tulburătoare a unei mame aflate în căutarea fiicei sale, la Kanal D2, din 3 aprilie!

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Asiye din serialul Totul pentru familia mea, a apelat la o nouă operație estetică

[Sursa foto: Instagram]

Astfel, acesta era doar începutul pentru celebra actriță, deoarece Su Burcu Yazgı Coşkun a mers în continuare la castinguri, având ulterior numeroase proiecte de succes, în urma cărora a devenit din ce în ce mai cunoscută. Așadar, cea mai recentă producție de televiziune la care a luat parte a fost serialul Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul principal drept Asiye.

În urmă cu puțin timp, tânăra a postat în mediul online o fotografie surprinzătoare, în care s-a putut observa cu ochiul liber că și-a făcut o schimbare la nivelul chipului. Astfel, îndrăgita Su Burcu Yazgı Coşkun nu a ezitat nicio secundă în a-și face apariția la puțin timp după ce a apelat la o nouă intervenție estetică la nivelul buzelor și al sprâncenelor.

Citește și: Cum arată în prezent actorul care l-a interpretat pe Suleyman Magnificul. Halit Ergenç nu își arată vârsta de 52 de ani deloc

Asiye din serialul Totul pentru familia mea, a apelat la o nouă operație estetică

[Sursa foto: Instagram]Citește și:

“Prețul fericirii”, îndrăgitul serial turcesc revine cu episoade noi, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

Cum arată în prezent actorul care l-a interpretat pe Suleyman Magnificul. Halit Ergenç nu își arată vârsta de 52 de ani deloc

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies