Asiye din serialul Totul pentru familia mea, a apelat la o nouă operație estetică! Actrița are o frumusețe aparte

Asiye din serialul Totul pentru familia mea, a apelat la o nouă operație estetică! Actrița are o frumusețe aparte
Asiye din serialul Totul pentru familia mea, a apelat la o nouă operație estetică! Actrița are o frumusețe aparte

Recent, Asiye din serialul Totul pentru familia mea și-a dorit să recurgă la o nouă intervenție estetică. Iată cum arată actrița!

Su Burcu Yazgı Coşkun, în vârstă de 18 ani, se numără printre cele mai îndrăgite și cunoscute actrițe din Turcia. Vedeta a reușit să câștige simpatia publicului atât în Turcia, cât și în țara noastră, datorită talentului desăvârșit și trăsăturilor sale fizice deosebite. Telespectatorii din România au avut ocazia să o cunoască datorită serialului Totul pentru familia mea, unde tânăra joacă rolul personajului lui Asiye, portretizând-o ca o fată puternică și neînfricată.

Cum a apărut Asiye din serialul Totul pentru familia mea, după noua intervenție estetică

Su Burcu Yazgı Coşkun s-a născut în Istanbul, într-o familie modestă, însă de la care a primit o educație de excepție alături de surorile și fratele său. De la o vârstă fragedă părinții ei i-au putut observa atracția pentru actorie și talentul  actoricesc pe care deja îl avea, astfel că Su Burcu a avut ocazia să ajungă pe platourile de filmare la vârsta de 8 ani, după ce a participat la câteva castinguri.

Din fericire, micuța a fost acceptată în anul 2012 pentru distribuția serialului Karadayı, unde a fost nevoită să joace un rol dificil pentru vârsta ei, însă aceasta a reușit să se adapteze rapid și să dea tot ce are mai bun.

Citește și: “Instinct de mamă”, povestea tulburătoare a unei mame aflate în căutarea fiicei sale, la Kanal D2, din 3 aprilie!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Asiye din serialul Totul pentru familia mea, a apelat la o nouă operație estetică[Sursa foto: Instagram]

Astfel, acesta era doar începutul pentru celebra actriță, deoarece Su Burcu Yazgı Coşkun a mers în continuare la castinguri, având ulterior numeroase proiecte de succes, în urma cărora a devenit din ce în ce mai cunoscută. Așadar, cea mai recentă producție de televiziune la care a luat parte a fost serialul Totul pentru familia mea, în care a jucat rolul principal drept Asiye.

În urmă cu puțin timp, tânăra a postat în mediul online o fotografie surprinzătoare, în care s-a putut observa cu ochiul liber că și-a făcut o schimbare la nivelul chipului. Astfel, îndrăgita Su Burcu Yazgı Coşkun nu a ezitat nicio secundă în a-și face apariția la puțin timp după ce a apelat la o nouă intervenție estetică la nivelul buzelor și al sprâncenelor.

Citește și: Cum arată în prezent actorul care l-a interpretat pe Suleyman Magnificul. Halit Ergenç nu își arată vârsta de 52 de ani deloc

Asiye din serialul Totul pentru familia mea, a apelat la o nouă operație estetică[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Cum arată în prezent actorul care l-a interpretat pe Suleyman Magnificul. Halit Ergenç nu își arată vârsta de 52 de ani deloc

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies