“Prețul fericirii”, îndrăgitul serial turcesc revine cu episoade noi, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

“Prețul fericirii”, îndrăgitul serial turcesc revine cu episoade noi, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

#Serialul va putea fi urmărit de miercuri până sâmbătă, ora 20:00

Îndrăgitul serial “Prețul Fericirii” (original: “Yasak Elma”) revine începând de astăzi, de la ora 20:00, în casele telespectatorilor români cu noi episoade din povestea de viață a familiei Argun. Fanii îndrăgitei producții “Prețul fericirii” îi vor reîntâlni pe membrii impresionantei familii Argun, angrenați într-un carusel de întâmplări și trăiri intense. Lupta acerbă pentru reușită, alegerile complicate pe care aceștia sunt nevoiți nevoiți să le facă, dar și poveștile de iubire vor ține cu sufletul la gură privitorul în fiecare moment al îndrăgitei producții.

 

În această seară, de la ora 20:00, în noul episod „Prețul fericirii”

 

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer- wowbiz.ro

Citește și: Cine este fosta soție a lui Costin Gheorghe? Tânăra și-a refăcut și ea viața și este din nou mămica- radioimpuls.ro

Înverșunata Yildiz (Eda Ece) este surprinsă să afle, la reîntâlnirea cu fostul soț, Halit (Talat Bulut), că acesta are planuri mari în ceea ce-i privește. Deși trecutul le-a supus relația la mari încercări, Halit nu renunță la ideea de a avea un viitor alături de Yildiz. Reacția frumoasei femei va fi neașteptată. 

 Ambițioasa Ender (Şevval Sam) va continua să uneltească împotriva lui Halit, iar rivalitatea femeii în ceea ce o privește pe Sahika (Nesrin Cavadzade), sora actualului ei soț, Kaya (Barış Kılıç), va atinge cote maxime.

Pe de altă parte, Sahika se teme de reîntoarcerea lui Halit în lumea marilor afaceriști. Nimic nu o sperie mai tare pe Sahika decât răzbunarea pe care o anticipează din partea celui pe care l-a ruinat, nimeni altul decât Halit.

Care va fi prima „mutare” a lui Halit, reîntors cu forțe proaspete pe <scena> afacerilor și ce rol va avea Yildiz, în viitorul apropiat al renumitului afacerist puteți afla în această seară, de la ora 20:00, într-un nou episod al serialului „Prețul fericirii”, la Kanal D.

 Nu ratați, începând de astăzi, 29 martie, de la ora 20:00, noi episoade ale serialului “Prețul fericirii”, pe care îl veți putea urmări de miercuri până sâmbătă, de la 20:00, la Kanal D.

 Citește și:

Zumrut, atitudine șocantă

Feraye află adevărul despre Zeynep

ego.ro Țara în care este interzis să mănânci cu mâna stânga. Motivul este surprinzător

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro "Cred că mi-aș pune ștreangul. Sunt așa de bulversat". Tatăl Laurei Roșca a primit rezultatele testelor toxicologice și a aflat adevărata cauză a morții. Momentul de neatenție care a dus la această tragedie

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Seyit Ali Karadağ din serialul Melek, copleșit de amintiri emoționante! Celebrul actor Mehmet Çevik îi duce dorul tatălui său

stirilekanald.ro Horoscop 4 octombrie 2023: Trei zodii sunt răsplătite pentru munca depusă! Ce ne spun astrele?


Parteneri
Cookies