Aşa obţii piureul perfect! Trucul ăsta trebuie să îl ştie toate gospodinele


Daca vrei sa obtii piureul perfect de cartofi, trebuie sa urmezi cativa pasi simpli.

 

1. Nu orice cartofi sunt potriviti pentru piure. Cartofii rosii sau cei noi nu sunt tocmai potriviti pentru piure, in schimb cei albi sunt perfecti.

2. Taie cartofii cat mai apropiati ca marime. Daca bucatile de cartofi au dimensiuni diferite, se vor fierbe in timpi diferiti si vei obtine un piure cu cocoloase.

Citeste si: A slăbit 60 de kilograme în 9 luni, apoi a divorţat. "Mi-am dat seama că imi hrăneam excesiv familia"


3. Laptele pe care il adaugi la final, cand pasezi piureul, trebuie sa fie caldut, iar untul trebuie sa fie moale. In caz contrar, temperatura cartofilor scade, iar untul, daca este de la frigider, l-ai “alerga” prin cratita pentru a il strivi.

Citeste si: Horoscop Mariana Cojocaru pentru a doua jumătate a lunii IANUARIE 2019. Vărsătorii au NOROC DIVIN, perioadă sumbră pentru Peşti

4. Cartofii sunt numai buni de piure atunci cand furculita intra cu foarte mare usurinta in ei. Ca o regula generala, este mai de preferat sa fiarba mai mult decat prea putin.

5. Incearca sa faci piure exact atat cat mananci, caci isi schimba gustul odata lasat la frigider.

Sursa: RetetePractice.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Cutremurător! Ce a simțit Botezatu în momentul în care medicii i-au spus că are cancer! ”Nu am putut să scot nici măcar un cuvânt, am rămas cu privirea fixă într-un punct”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri