Aşa găteşti cea mai uşoară prăjitură cu caise


Acest desert se poate face si cu prune, insa este delicios cu caise.


Ingrediente:

– 1 kg de caise (prune)
– 4 oua
– 150 g unt
– 400 g faina
– 200 g zahar
– 100 ml lapte

– 1/2 pachet praf de copt
– 2-3 pachete de zahar vanilat (la prajitura cu caise)
– 2-3 lingurite de scortisoara (la prajitura cu prune)

prajitura cu caise

Citeste si: "Am 27 de ani și am cea mai frumoasă iubită din lume. Într-o seară, după o petrecere la care am băut cam mult, am ajuns acasă și am început să fac amor. Când am deschis ochii dimineață, am început să țip. Era chiar lângă mine"

Se mixeaza galbenusurile cu zaharul pana se albesc. Se adauga untul la temperatura camerei, laptele, faina cu praful de copt, vanilia sau scortisoara si albusurile batute spuma.

Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu faina. Se acopera cu caisele (prunele) spalate si taiate felii.

Se coace la foc mediu pana se rumeneste. Dupa ce se raceste se pudreaza.

Sursa

DISTRIBUIE
acest articol


Hot

Actriţa franceză Edith Scob a murit la vârsta de 81 de ani

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Cooking

Parteneri