„Așa cum a făcut și soțul Danei Roba. În ultima clipă, el a apelat la medic, s-a căit, și azi femeia trăiește” Mama Elodiei Ghinescu compară cazul fiicei sale cu cel al Danei Roba!

„Așa cum a făcut și soțul Danei Roba. În ultima clipă, el a apelat la medic, s-a căit, și azi femeia trăiește” Mama Elodiei Ghinescu compară cazul fiicei sale cu cel al Danei Roba!
„Așa cum a făcut și soțul Danei Roba. În ultima clipă, el a apelat la medic, s-a căit, și azi femeia trăiește” Mama Elodiei Ghinescu compară cazul fiicei sale cu cel al Danei Roba!

După ce a aflat că ginerele său, Cristian Cioacă, a ieșit din închisoare, mama Elodiei Ghinescu a făcut noi declarații despre decesul fiicei sale.

Cazul Elodia a șocat o țară întreagă, fiind unul dintre cele mai mediatizate cazuri de dispariție și omor de la noi din țară. În urma dispariției avocatei Elodia Ghinescu, soțul său, Cristian Cioacă a primit o pedeapsă de 15 ani și 8 luni de închisoare cu executare, pentru uciderea soției sale. Din aceștia, fostul polițist a executat doar 9 ani de închisoare, fiind eliberat de curând.

Aflând vestea că ginerele său a ieșit din închisoare după atât de puțin timp, mama Elodiei Ghinescu a făcut o serie de mărturisiri de-a dreptul șocante. Femeia compară situația în care s-a aflat fiica sa cu cea a Danei Roba.

Asemănarea dintre cazul Elodia și cel al Danei Roba

Citește și: „Mă sfătuiește să fug cât mă țin picioarele. Faptul că Dana, în momentul de față trăiește, este o minune.” Dana Roba, sfaturi de viață prețioase pentru Iasmina Halas!

Mama Elodiei Ghinescu compară cazul fiicei sale cu cel al Danei Roba!

Citește și: „Omul acesta e un criminal. I-a luat viața cu cinism, cu brutalitate. E un om rău, foarte rău” Cum a reacționat mama Elodiei Ghinescu, după ce Cristian Cioacă a fost eliberat din închisoare

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Dana Roba a fost bătută cu bestialitate de soțul său, care a atacat-o în timp ce dormea cu un ciocan. Ulterior, bruneta a fost dusă în stare gravă la spital, acolo unde medicii au încercat din răsputeri să îi salveze viața. Astfel, makeup artistul a primit o nouă șansă la viață, de care, din păcate, Elodia Ghinescu nu a mai beneficiat.

De aceea, mama avocatei susține că în comparație cu cazul fiicei sale, cel al Danei Roba este unul fericit în care agresorul și-a dat seama de faptele sale și a chemat ajutoare.

Când mi l-a prezentat fiica mea, nu l-am plăcut deloc, i-am și zis să nu se căsătorească cu el că nu pare în regulă. Nu știu ce căsnicie aveau, dacă se înțelegeau sau nu, căci Elodia nu ne povestea nimic, probabil voia să ne protejeze. Ce a făcut acest om este de neiertat. Dar, dacă o lovise, dacă făcuse această prostie, ne putea căuta sau putea suna la Salvare, poate că în ziua de azi fiica mea mai trăia.

Așa cum a făcut și soțul Danei Roba. În ultima clipă, el a apelat la medic, s-a căit, și azi femeia trăiește. Cred că Cioacă a fost influențat și de mama lui. Ea mă sunase cu câteva zile înainte și mi-a zis că Elodia o să mănânce o bătaie soră cu moartea. Și așa s-a și întâmplat. ”, a spus Emilia Ghinescu, arată playtech.ro.

Emilia Ghinescu condamnă decizia judecătorilor

Mama Elodiei Ghinescu compară cazul fiicei sale cu cel al Danei Roba!

Citește și: Cum arăta Sumru Yavrucuk, actrița din „Tablou de familie”, în urmă cu 10 ani? Schimbarea este radicală!- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila- stirilekanald.ro

Chiar dacă a trecut mai bine de un deceniu de când Elodia Ghinescu a fost declarată dispărută, mama avocatei încă nu poate să treacă peste pierderea suferită, mai ales că cel care a ucis-o a fost pus în libertate.

Emilia Ghinescu spune răvășită că nu mai deține niciun obiect amintire de la fiica ei și nu a apucat să ia nimic din casa în care locuia Elodia alături de Cristian Cioacă. Femeia afirmă că fostul ginere i-a vândut toate hainele și bijuteriile Elodiei.

„Nu am nimic amintire de la ea, niciun obiect. Cioacă i-a vândut toate hainele, mă suna lumea să-mi spună că le-a băgat în două magazine second hand, i-a vândut și blănurile, pe mai nimic. I-a dat și aurul, i-a luat și banii din conturi, avea cum, căci era și numele lui trecut acolo. I-a luat tot, i-a luat și viața, un creion n-am amintire de la fata mea.

În apartamentul Elodiei nu am avut acces decât după un an și ceva. Când am intrat, era sânge peste tot, și în dormitor, și sub parchet era sânge închegat, era încă și pe clanța ușii, pe pat, în sufragerie, pe perdele, probabil, săraca, s-a prins de ele, ca să se salveze.

Cum să eliberezi din închisoare un om care a săvârșit asemenea orori? După moartea fiicei mele, el a umblat cu mai multe femei, dar erau doar fete fără școală. Lor le-a mai dat și din hainele Elodiei, le ducea cu brațul. Unele s-au speriat de el, l-au ocolit”, a încheiat femeia.Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Eu marți eram programată să mă urc pe munte. Exclus.” Ana Morodan, apariție îngrijorătoare pe rețelele de socializare! Vedeta a apărut în cârje în fața spitalului

Roxana Vancea, mai FIERBINTE ca vara. Cum a apărut vedeta la saună, fanii au rămas fără cuvinte

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Oana Moșneagu și Vlad Gherman, regrete după nunta de vis. Ce ar schimba dacă ar putea: ”Ne-am cam grăbit”

Gabi Bădălău vorbește despre conflictul dintre Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu: „Ar trebui să fie o normalitate și să se respecte, că nu vreau să plec cu amândouă în vacanță.”

Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies