"Arde" grasimile inghetandu-le! Tehnica speciala pe care oamenii de stiinta au descoperit-o si pe care o poti face acasa


Daca ai auzit des de expresia "a arde grasimile", afla ca poti face asta cu gheata. Ti se pare paradoxal? Studiile recente au descoperit o metoda de care nu multi au auzit pana acum.

Conform unui studiu recent, celulele de grasime dispar atunci cand sunt expuse temperaturilor negative extreme. Procesul de a slabi prin temperaturile foarte scazute se numeste CoolSculpting (sculptare rece) implica arderea grasimilor prin inghetare. Daca aduci celulele la o temperatura aproape de 0 grade, acestea se vor umfla si eventual vor deveni celule moarte. Inflamatia dureaza trei zile dupa tratament si se opreste dupa 30 de zile, iar celulele moarte vor fi indepartate complet int-o perioada de 90 de zile.

Exista si efecte secundare care vin odata cu aceasta procedura, precum invinetire excesiva si roseata. Daca vrei sa adopti aceasta procedura acasa, tine pachete de gheata pe zona afectata de grasime 30-60 de minute si repeta procedura de 3-4 ori pe saptamana.

Sursa: houseofhealth.us


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Dialog de senzație între Smiley și Gina într-un live spontan pe Youtube. Replicile care au stârnit hazul tuturor: „Să nu uiți să iei o pâine când vii!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri