Anthony Fauci, avertisment de ultim moment despre coronavirus! ”Nu există nicio șansă ca...”


Medicul american Anthony Fauci a făcut un avertisment de ultim moment despre coronavirus. Acesta explică de ce virusul nu poate fi eradicat.


In articol:

Medicul american Anthony Fauci este responsabil de combaterea noului coronavirus în Statele Unite ale Americii. În contextul în care numeroase state afectate de coronavirus se pregătesc pentru a relaxa restricțiile impuse de autorități, medicul a mărturisit că nu există șanse ca virusul să fie eradicat, din cauza răspândirii extrem de rapide,a nivelului ridicat de infectivitate și a lipsei simptomelor în cazul unor persoane infectate.

Citeste si: Incredibil! România a avut primele cazuri de coronavirus în 2019! Adrian Streinu-Cercel: „Am avut...”

Totodată, Anthony Fauci a încercat să compare noul coronavirus cu boala SARS ce a cauzat o epidemie cu mai bine de 17 ani în urmă. Boala SARS este cauzată de un alt vrus din familia coronavirusurilor, diferența majoră dintre cele două fiind răspândirea mult mai rapidă a COVID-19.

medicul, anthony fauci, medicul american, coronavirus, noul coronavirus
medicul, anthony fauci, medicul american, coronavirus, noul coronavirus

”Spre deosebire de virusul SARS, din 2002, când am avut 8.000 de oameni infectaţi şi aproape 800 de decese, atunci virusul a fost eliminat prin măsuri bune aplicate în sănătatea publică prin simplul fapt că nu a mai fost transmis de la o persoană la alta,” a mărturisit Anthony Fauci.

Citeste si: China înregistrează şapte noi contaminări cu coronavirus, unul ”importat”

Anthony Fauci: de ce nu poate fi eradicat noul coronavirus? Este șocant!

”Se transmite aşa uşor încât este răspândit în toată lumea, astfel că şi în condiţiile în care controlăm noi cu succes infecţiile din ţara noastră, iar numărul acestora scade dramatic în timpul verii, nu este practic nicio şansă ca virusul să fie eradicat,” a continuat medicul.

Mai mult decât atât, medicul american Anthony Fauci a declarat și că noul coronavirus se va răspândi către alte regiuni ale lumii, iar pericolul relevat de acest virus va fi din ce în ce mai mare.

”Vor fi infecţii în emisfera sudică, în Africa de Sud, în Argentina, sau alte locuri asemănătoare. Iar prin faptul că oamenii călătoresc, la nivel global, în fiecare zi, vor fi sute de mii de oameni care vor intra pe teritoriul SUA de peste tot, astfel că nu este nicio şansă să scăpăm de virus,” a conchis medicul american Anthony Fauci.

Citeste si: Medicul Virgil Musta, veste bună în plină pandemie! Noua schemă de tratament pentru coronavirus funcționează de minune. Ce presupune medicamentația


Abonează-te pe

Citește și:

Mesajul Preafericitului Daniel. Patriarhul, nemulțumit de măsurile luate de autorități. „Iisus Hristos a vindecat foarte mulți oameni...”

Tragedie la Casa Regală! Meghan Markle a pierdut copilul

Microbiolog român, despre medicamentul care ar combate Covid-19: „Există mai multe scheme de tratament”

Medicul Virgil Musta, veste bună în plină pandemie! Noua schemă de tratament pentru coronavirus funcționează de minune. Ce presupune medicamentația

Cum se simte Viorel Cataramă, după ce a mers să se infecteze cu Covid-19! Anunțul de ultimă oră al soției, Adina Alberts

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic vineri, 27 noiembrie 2020! Nativii zodiei Berbec au admiratori secreți!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri