Anthony Fauci, avertisment de ultim moment despre coronavirus! ”Nu există nicio șansă ca...”


Medicul american Anthony Fauci a făcut un avertisment de ultim moment despre coronavirus. Acesta explică de ce virusul nu poate fi eradicat.


In articol:

Medicul american Anthony Fauci este responsabil de combaterea noului coronavirus în Statele Unite ale Americii. În contextul în care numeroase state afectate de coronavirus se pregătesc pentru a relaxa restricțiile impuse de autorități, medicul a mărturisit că nu există șanse ca virusul să fie eradicat, din cauza răspândirii extrem de rapide,a nivelului ridicat de infectivitate și a lipsei simptomelor în cazul unor persoane infectate.

Citeste si: Incredibil! România a avut primele cazuri de coronavirus în 2019! Adrian Streinu-Cercel: „Am avut...”

Totodată, Anthony Fauci a încercat să compare noul coronavirus cu boala SARS ce a cauzat o epidemie cu mai bine de 17 ani în urmă. Boala SARS este cauzată de un alt vrus din familia coronavirusurilor, diferența majoră dintre cele două fiind răspândirea mult mai rapidă a COVID-19.

”Spre deosebire de virusul SARS, din 2002, când am avut 8.000 de oameni infectaţi şi aproape 800 de decese, atunci virusul a fost eliminat prin măsuri bune aplicate în sănătatea publică prin simplul fapt că nu a mai fost transmis de la o persoană la alta,” a mărturisit Anthony Fauci.

Citeste si: China înregistrează şapte noi contaminări cu coronavirus, unul ”importat”

Anthony Fauci: de ce nu poate fi eradicat noul coronavirus? Este șocant!

”Se transmite aşa uşor încât este răspândit în toată lumea, astfel că şi în condiţiile în care controlăm noi cu succes infecţiile din ţara noastră, iar numărul acestora scade dramatic în timpul verii, nu este practic nicio şansă ca virusul să fie eradicat,” a continuat medicul.

Mai mult decât atât, medicul american Anthony Fauci a declarat și că noul coronavirus se va răspândi către alte regiuni ale lumii, iar pericolul relevat de acest virus va fi din ce în ce mai mare.

”Vor fi infecţii în emisfera sudică, în Africa de Sud, în Argentina, sau alte locuri asemănătoare. Iar prin faptul că oamenii călătoresc, la nivel global, în fiecare zi, vor fi sute de mii de oameni care vor intra pe teritoriul SUA de peste tot, astfel că nu este nicio şansă să scăpăm de virus,” a conchis medicul american Anthony Fauci.

Citeste si: Medicul Virgil Musta, veste bună în plină pandemie! Noua schemă de tratament pentru coronavirus funcționează de minune. Ce presupune medicamentația


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Theo Rose de la Bravo, ai Stil! Celebrities, dezvăluiri fără perdea din perioada adolescenței. La ce metode a recurs ca să aibă sânii mai mari

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Informatiile zilei

Parteneri