Anna Lesko, surprinsa la mall cu micutul Adam! Era nemachiata si arata superb!


Viata Annei Lesko s-a schimbat in totalitate de cand a devenit mamica.

 

Vedeta, altadata preocupata doar de imagine si cariera, si-a reevaluat lista de prioritati, iar copilasul a devenit cel mai important din existenta ei. Solista a declarat in repetate randuri ca regreta ca a asteptat atat pana sa apeleze la “barza” si le-a sfatuit pe fanele sale sa devina mamici de la 19-20 de ani pentru ca e o experienta minunata si nu trebuie amanata.
Nasterea micutului Adam a avut efecte benefice si asupra fizicului cantaretei. Aceasta este parca mai frumoasa si radioasa, iar deunazi a fost surprinsa de paparazzi impreuna cu mostenitorul ei, nemachiata. Nu avem cum sa spunem ca diva arata altfel decat superb.

Vedeta, altadata preocupata doar de imagine si cariera, si-a reevaluat lista de prioritati, iar copilasul a devenit cel mai important din existenta ei.

##VIDEO32113##

Solista a declarat in repetate randuri ca regreta ca a asteptat atat pana sa apeleze la “barza” si le-a sfatuit pe fanele sale sa devina mamici de la 19-20 de ani pentru ca e o experienta minunata si nu trebuie amanata.Nasterea micutului Adam a avut efecte benefice si asupra fizicului cantaretei. Aceasta este parca mai frumoasa si radioasa, iar deunazi a fost surprinsa de paparazzi impreuna cu mostenitorul ei, nemachiata. Nu avem cum sa spunem ca diva arata altfel decat superb.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

A murit din cauza coronavirusului! Iulia Vântur, în doliu: „Vei trăi în inimile noastre pentru totdeauna”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri