Anna Lesko apariție controversată pe Instagram. La joacă, în curte, alături de fiul său, îmbrăcată extrem de sumar


Anna Lesko a avut o apariție controversată pe Instagram, când s-a afișat la joacă, în curte, împreună cu fiul său, într-o ipostază incendiară.


In articol:

Anna Lesko este, cu siguranță una dintre cele mai nonconformiste și lipsite de inhibiții artiste din România și, asemenea tuturor românilor, aceasta se află în izolare, alături de fiul său. După ce a fost extrem de dezamăgită și deopotrivă speriată, de cele ce se întâmplă în lume, se pare că toate gândurile negre au dispărut și au făcut să apară ținutele extrem de sumare și

provocatoare cu care Anna Lesko și-a obișnuit fanii.

Citeste si: Anna Lesko la un pas de depresie din cauza pandemiei de coronavirus. „Îmi cer scuze dacă v-am întristat, dar asta simt acum...”

Din nefericire, aceasta este dur criticată pentru cum se îmbracă sau, mai bine zis, se dezbracă, mai ales că Anna Lesko apare, de foarte multe ori, îmbrăcată sumar, alături de fiul său, Adam.

anna lesko, apariție controversata, îmbrăcată sumar, ipostază incendiară, fiul său
anna lesko, apariție controversata, îmbrăcată sumar, ipostază incendiară, fiul său

Anna Lesko a ieșit la joacă mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată. Fiul său era chiar lângă ea!

Ei bine, astăzi, Anna Lesko a dat curs inițiativei fiului său, de a se juca împreună cu mașinuțele, dar solista a uitat un detaliu foarte important: să își pună sutienul pe ea. Aceasta nu e prima dată când Anna Lesko apare astfel, de față cu fiul său, motiv pentru care anumite persoane, nu sunt de acord cu metoda sa, cel puțin ciudată, de... „parenting”.

anna lesko, apariție controversata, îmbrăcată sumar, ipostază incendiară, fiul său
anna lesko, apariție controversata, îmbrăcată sumar, ipostază incendiară, fiul său

Citeste si: Anna Lesko topless la plajă, mangaiată pe picioare de un bărbat de culoare!| VIDEO

Comentariile au curs la postarea vedetei și, în timp ce femeile o blamau pe Anna Lesko pentru modul în care fiul său își vede mama, bărbații erau absorbiți de formele sale apetisante. „Frumos corp, dar totuși sutienul este de bun simț,” a spus o fană, în dreptul postării artistei.

„Anna... ce vrei să scoți în evidență?!” a răspuns o altă persoană. Totodată, există și internauți care i-au însușit Annei numeroase adjective, precum: „penibilă”, „Iapă,” etc.

 

Comentariile lăsate de bărbați, însă, sunt într-o cu totul altă tonalitate. Cât se poate de colorate și explicite, bărbații i-au transmis Annei că este teribil de frumoasă și bună de... măritat. „Un singur cuvânt- artă”, „Corp perfect, sâni superbi, femeie adorabilă”, „Ești superbă”, „Arăți fenomenal”, au fost doar câteva dintre mesajele primite de Anna Lesko.

Citeste si: Anna Lesko, ipostaze INCENDIARE în prima zi a anului: „Cam deplasată...”


Abonează-te pe

Citește și:

Anna Lesko la un pas de depresie din cauza pandemiei de coronavirus. „Îmi cer scuze dacă v-am întristat, dar asta simt acum...”

SCANDALOS! Soția lui Alex Dima a fost lăsată să MOARĂ!? Cine este medicul acuzat

Anna Lesko, ipostaze INCENDIARE în prima zi a anului: „Cam deplasată...”

Anna Lesko, imagine incendiară din vacanță! S-a pozat complet goală: „Mereu ești în călduri!”

Anna Lesko a stârnit reacţiile fanilor: ”Mă pricep la scule”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Brătescu Geta: cine a fost? Artista glorificată de Google cu un Doodle special.

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri