Anna Lesko la un pas de depresie din cauza pandemiei de coronavirus. „Îmi cer scuze dacă v-am întristat, dar asta simt acum...”


Anna Lesko suferă extrem de tare din cauza panemiei de coronavirus, este foarte îngrijorată și a renunțat la social media.


In articol:

Timp de o săptămână, Anna Lesko, o prezență foarte apreciată pe Instagram, nu a postat absolut nimic, nicăieri. Se pare că aceasta a ales să se autoizoleze, de teama pandemiei de coronavirus, la îndemnul autorităților. Absența sa, de pe toate conturile de socializare le-a stârnit îngrijorarea și teamă, fanilor artistei, însă Anna Lesko a explicat situația, liniștindu-și astfel, urmăritorii.

Anna Lesko la un pas de depresie din cauza pandemiei de coronavirus
Anna Lesko la un pas de depresie din cauza pandemiei de coronavirus

Citeste si: Anna Lesko, imagine incendiară din vacanță! S-a pozat complet goală: „Mereu ești în călduri!”

„Dragii mei, nu am pățit fizic nimic, sunt întreagă, în schimb emoțional sunt pierdută. (…)Da, sunt profund îngrijorată și marcată de ce se întâmplă pe plan global și în țara noastră. Nu ascund că am în cap scenarii sumbre și lugubre. Nu îmi vine, sincer vă spun, sa pun o bluză pe mine și un pantalon, să zâmbesc și să îmi fac o poză să o postez și să spun ceva, orice acolo în comment.

Nu pot să mă prefac să vorbesc despre lucruri atât de lipsite de importanță și efemere ca altă dată: haine, obiecte, mașini, mâncare, rujuri, unghii, creme, relație despre EL și Ea etc, un gând am în cap: cât de firavi, sensibili și egali suntem în fața unei Boli!”, a dezvăluit Anna Lesko.

Anna Lesko la un pas de depresie din cauza pandemiei de coronavirus
Anna Lesko la un pas de depresie din cauza pandemiei de coronavirus

Anna Lesko, plină de nesiguranță, stres și tristețe. „Mă apucă plânsul...”

Deși artista pare mereu pozitivă și fericită, aceste atribute sunt departe de trista realitate a situației.

Anna Lesko a încercat să își ocupe timpul cu diverse activități, dar nu reușește să le ducă la bun sfârșit, fie că este vorba despre a se uita la filme/seriale, a citi o carte etc. Totodată, Anna Lesko le simte acut lipsa celor dragi, fiindu-i dor mai ales de părinți și de surori și, de asemenea, tânjește și după activitățile de zi cu zi pe care le putea face înainte de izbucnirea pandemiei de coronavirus. Cu toate acestea, solista Anna Lesko preferă să stea în autoizolare și îi sfătuiește pe toți urmăritorii săi să îi preia exemplul.

Citeste si: Anna Lesko, hot-sexy-mama, în Caraibe! Cum s-a pozat vedeta în vacanța de 5 stele petrecută cu fiul ei?

„De o săptămână m-am izolat! Citesc o carte, dar recunosc nu sunt eu, nu asimilez nimic. Mă uit la un film, văd prin el. Gătesc, nu simt gustul…Mă uit la montaje din viața personală cu ai mei părinți, Adam, persoane dragi mie și mă apucă plânsul cât de liberi și fericiți eram. Cum suntem noi oamenii, acum că știu că nu pot ajunge la ei, la părinții mei, surorile mele, prietenii mei (sunt câțiva doar), îi iubesc mai mult și tânjesc nespus după ei…Deschid televizorul și văd câți oameni sunt smulși din brațele celor dragi de un virus necruțător…Mă uit ore în șir la o pânză goala, vreau să îmi exprim atâtea sentimente în culori dar încă NU POT! Colcăie în mine, sunt ca o furtună încărcată cu diverse mase, vânt, apă, flori și noroi…Aștept să mă liniștesc. Știți deja cu toții ce conduită trebuie să adoptați impusă la nivel global! Nu vă mai jucați cu viețile voastre și ale altora. Stați în casă și fiți disciplinați. Îmi cer scuze dacă v-am întristat, dar asta simt acum”, a mărturisit solista Anna Lesko.

 

Citeste si: Ce mănâncă Anna Lesko de arată atât de bine! Vedeta a mărturisit totul


Abonează-te pe

Citește și:

Anna Lesko, ipostaze INCENDIARE în prima zi a anului: „Cam deplasată...”

Este DIVORȚUL ANULUI în România! Au de împărțit o avere colosală

Anna Lesko, imagine incendiară din vacanță! S-a pozat complet goală: „Mereu ești în călduri!”

Anna Lesko și iubitul ei s-au despărțit!

Ce mănâncă Anna Lesko de arată atât de bine! Vedeta a mărturisit totul

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

Rețetă de mucenici muntenești! Cei mai gustoși mucenici fierți!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri