Andrei Stoica si-a recapatat masa musculara! Uite cum arata abdomenul sau dupa ce a introdus proteine in alimentatie

Andrei Stoica si-a recapatat masa musculara! Uite cum arata abdomenul sau dupa ce a introdus proteine in alimentatie
Andrei Stoica si-a recapatat masa musculara! Uite cum arata abdomenul sau dupa ce a introdus proteine in alimentatie

Dupa aproape o luna de cand s-a intors de la Exatlon, din Republica Dominicana, Andrei Stoica a reusit performanta sa revina la greutatea sa anterioara si sa-si recapete masa musculara.

 

Slab, tras la fata, cu musculatura afectata si 10 kilograme mai putin decat avea atunci cand a ajuns pentru prima oara in “cazarma” de la Exatlon. Asa s-a prezentat, in urma cu aproape o luna, Andrei Stoica, cand a parasit competitia si a revenit in tara.

Iata insa ca, dupa aproape 4 saptamani in care s-a hranit corespunzator unui sportiv de categoria sa, a facut sport si a luat vitamine, “Faimosul” de la Exatlon se afla intr-o forma maxima, se simte si arata perfect.

Recent, Andrei Stoica a postat pe contul sau de Instagram doua fotografii impresionante. In prima sportivul apare imediat dupa retragerea sa de Exatlon, cand slabise peste 10 kilograme si isi pierduse masa musculara, iar cea de-a doua a fost facuta zilele trecute.

“Au trecut 3 saptamani de la incheierea aventurii ExatlonRomania, de cand m-am intors in Romania si am revenit la viata normala.

Cred ca transformarea este destul de vizibila, nu?

Ma bucur sa va anunt ca mi-am revenit complet cu genunchiul si am revenit la greutatea de dinainte de  Exatlon. Sunt 100% apt, iar cat de curand va voi anunta urmatorul meu meci!”, a scris Andrei Stoica pe pagina sa de Instagram, in urma cu cateva zile.

 

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Adevarul despre Oltin! De ce nu a participat la Arena Exatlon de aseara? Andreea Mantea a spus ce a patit

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Exatlon 3 aprilie. Nominalizari surpriza la Exatlon! Stefan, Alina si Roxana sunt cei trei Razboinici propusi spre eliminare

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave


Cookies