Andrei Ciobanu, fostul concurent Survivor România, scoate la iveală detalii neștiute! De ce dorm unele fete cu băieții în camp?


Andrei Ciobanu a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre viața în Republica Dominicană.


In articol:

Andrei Ciobanu, fostul concurent al show-ului de supraviețuire Survivor România, a dezvăluit într-un vlog postat pe canalul său de youtube, cum este viața în Republica Dominicană dincolo de camerele de filmat.

Războinicul a scos la iveală câteva detalii neașteptate cu privire la sentimentele care îi încearcă pe concurenți, având în vedere presiunea imensă care se află pe umerii lor.

Acesta a intrat adânc în subiect, spunând adevăratele motive pentru care, în camp, se întâmplă ca fetele să doarmă cu băieții, chiar dacă unii sunt așteptați de partenerii de viață acasă.

andrei ciobanu despre survivor romania

„Trebuie să recunosc că mă abțin cu greu la unele chestii, să nu fiu răutăcios. Citez: unele fete au preferat să doarmă cu anumiți băieți de care lor le-a plăcut și s-au format unele idile, deși ele au bărbați sau ei, femei acasă.

Șoc, șoc, șoc… Băi, voi nu vă puteți da seama cât de greu este acolo ”, a povestit Andrei Ciobanu pe canalul său de youtube.

Citeste si: Romina, declarații inedite după ce a ieșit de la Survivor 2021: "I-am spus că nu am nicio șansă..."

Andrei Ciobanu: „Muream de frig! Ne cuplam doi câte doi sau poate trei câte trei…”

Andrei Ciobanu a scos la iveală motivele pentru care concurenții dorm atât de apropiați în camp. Acesta a declarat că noaptea, în Republica Dominicană, temperatura este foarte scăzută și singura soluție pentru a putea rezista este să stea cât mai aproape unul de celălalt.

andrei ciobanu despre survivor romania

Citeste si: Andrei Ciobanu de la Survivor, în culmea fericirii: „Îngerașul nostru...”

„Nu vă puteți da seama că show-ul a început în luna ianuarie. În ianuarie, februarie și chiar jumătatea lui martie, este tot iarnă, ca și la noi. Doar că iată cum se întâmplă iarna în Republica Domnicană: ziua este cald, cumva cred că sunt 27, 28, cred că 30 de grade, dar seara este foarte frig. Băi, fraților, muream de frig! Noi aveam o păturică foarte subțire, tremuram, ne îmbărcam cu toate hainele pe care le aveam și alea foarte puține.

Și de asta ne cuplam doi câte doi sau poate trei câte trei, să punem trei pături una peste alta să ne fie un pic cald. Și clar, dormi unul lângă altul”, a mai adăugat Andrei Ciobanu.


Abonează-te pe

Citește și:

NOUTATE: Cine este IOANA FILIMON. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

DESCOPERĂ: Cine este ANDA ADAM, noua concurenta de la Bravo ai Stil! Celebrities

DESCOPERĂ: Cine este Ruxi (Roxana Erdei). Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

NOUTATE: Cine este SENSY. Biografia concurentei de la Bravo ai stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscopul lunii

Horoscop LEU octombrie 2021. Nativii zodiei Leu se mută în casa nouă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri