Karina și Andrei de la Survivor s-au despărțit: „Sunt niște momente grele”

Karina și Andrei de la Survivor
Karina și Andrei de la Survivor s-au despartit

Karina și Andrei de la Survivor s-au despărțit, după doar câteva luni de relație. Ce s-a întâmplat între ei, tânăra a povestit totul.

Despărțire neașteptată în showbiz. După numai câteva luni de relație, Andrei Ciobanu și Karina de la Survivor România și-au spus adio, iar vestea a luat pe toată lumea prin surprindere.

Cei doi au recunoscut că se iubesc în timpul competiției din Republica Dominicană și toată lumea credea că sunt făcuți unul pentru celălalt.

După terminarea competiției, Andrei Ciobanu și Karina s-au mutat împreună, însă și-au dat seama că nu se înțeleg la fel de bine ca în timpul concursului, iar frumoasa războinică a fost cea care a dat vestea neașteptată pe contul său de Instagram.

În ciuda despărțirii, cei doi rămân buni prieteni.

Citeste si: Ce se va întâmpla cu Andrei și Karina după Finala Survivor România

Karina și Andrei de la Survivor
Karina și Andrei de la Survivor s-au despartit[Sursa foto: Instagram]


„Dar cumva lucrurile nu merg și am hotărât să ne despărțim. Vă mulțumesc pentru clipurile frumoase, pentru toate videoclipurile frumoase, vă puteți să ne susțineți în continuare, dar, momentan, noi vom merge pentru drumuri separate.
Avem nevoie de gânduri pozitive, sunt niște momente grele, mulțumim pentru toate cuvintele frumoase”, a anunțat Karina pe contul său de Instagram

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Karina și Andrei de la Survivor își făceau planuri pentru nuntă

La întoarcerea în România, Karina și Andrei discutau deja despre căsătorie, iar nuntă lor promitea să fie una atipică, având în vedere că Andrei Ciobanu este catolic și Karina Fetică de religie ortodoxă.

Citeste si: EXCLUSIV Andrei și Karina nu au o relație perfectă: "Certurile au apărut după ce..." Dezvăluiri picante din viața de cuplu

„Mi-aș dori să participe și unchiul meu, să fie la altar, având în vedere că este preot. Ar fi ceva special pentru mine. Vom vedea cum vom proceda. Putem oficia căsătoria în ambele religii, important este că nuntă să fie simplă, cu prietenii aproape, să ne distrăm și să fie specială pentru noi.

Mi-o imaginez pe Karina într-o rochie albă, simplă, machiată foarte puțîn, pentru că este frumoasă natural”, a povestit, lăsându-se purtat de emoții, Andrei.

„Când era mică mă uităm la filme și vedeam nunțile catolice, cu mireasă care e condusă la altar prin mijlocul bisericii și mi se părea un lucru wow …”, spune Karina.

 



Citește și:

Cele mai așteptate filme si seriale noi din 2024

Ce se va întâmpla cu Andrei și Karina după Finala Survivor România

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies