Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu au scos artileria grea, la Bravo, ai stil! Celebrities! "Joci pervers pe la spate!”


Când apele păreau liniștite, Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu au uimit prin jignirile pe care și le-au adus!


In articol:

Ediția galei “petrecere gypsy”, din cadrul emisiunii Bravo, ai stil! Celebrities! a avut o serie de momente remarcabile pentru tinerele concurente rămase în competiția stilului.

Cu o tematică grea, dar extrem de spectaculoasă, concurentele au lăsat juriul mut de uimire dar au scos și peri albi acolo unde s-a intrecut măsura.

Spectacol de zile mari în cadrul galei Bravo, ai stil! Celebrities!, între Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu care au uimit publicul și jurații... cu jignirile și mai puțin cu ținutele!

Enervată la maximum încă din culisele emisiunii, Andreea Tonciu a răbufnit la adresa Alexandrei Ungureanu.

Andreea Tonciu: “Mi se pare jignitor față de noi și de producție, că unele persoane să ajungă foarte târziu nearanjate și nepregătite. Eu am astăzi m-am trezit de la 6 și m-am dus la 7 la make-up și la păr și am venit la 9:40, am fost aici la Kanal D. Pregătită doar se întru în emisie, dar alte concurente își permit să vină cu două ore mai târziu și nepregătite și nemachiate! Mi se pare o foarte mare lipsă de respect față de noi concurentele și față de producție! Eu nu mai suport chestia asta! Prefer sa tac din gură și să nu mai am discuții și dialoguri cu aceste persoane! NU MAI VREAU!”, a conchis Andreea enerva la maximum de întârzierea Alexandrei Ungureanu.

Alexandra Ungureanu a ținut să îi dea replică: “Văd că ai un discurs astfel încât să manipulezi opinia! Un discurs foarte bine contruit în care Alexandra Ungureanu este cel mai rău persoanj de aici, nu respectă echipa, se ia de tine..

Atacă!”.

 

Citeste si: Andreea Tonciu cu sânul gol... la „Bravo, ai stil! Celebrities!” "Mie îmi place să îmi arăt trupul!”

Pentru că scandalul dintre cele două concurente nu a fost stins în cabina de machiaj, au continuat inclusiv în platou. Cu nervii încinși la cote maxime, Andreea Tonciu a răbufnit din nou: “Prefer să fii mereu sinceră, decât să joci pervers, pe la spate! (…) Sunt foarte supărată că m-ai desconsiderat! Ești singură

persoană din acest platou, care ți-ai permis să mă desconsideri într-un mod foarte urat și foarte grav! Eu nu am făcut asta niciodată! Sunt o fire rebelă și nebunatică și am spus mereu lucrurile cu zâmbetul pe buze! Tu m-ai jignit foarte tare și m-ai desconsiderat și m-a durut foarte rău! Mai rău că o jignire! Tu ataci foarte dur, crede-mă!”

Alexandra Ungureanu, văzându-se încolțită de către Tonciu îi răspunde acid: “Tu n-ai știut decât să mă ataci mereu!”

 

Citeste si: Andreea Tonciu a părăsit platoul "Bravo, ai stil! Celebrities!" cu ochii în lacrimi!

"Securea războiului" dintre cele două femei nu pare a fi îngropată și pe măsură ce emisiunea se difuzează, aceasta scoate alte scene ce fac deliciul publicului telespectator.


Abonează-te pe

Citește și:

Cristina Şişcanu și-a arătat lenjeria intimă, iar Maurice Munteanu a desființat-o! “Ești ca un bărzăune ofuscat”!

Nelu Ploieșteanu, BATJOCORIT pe patul de moarte! Se va lăsa cu demisii

Cătălin Botezatu, jignit în ultimul hal de Cristina Șișcanu! “Regele modei și-a arătat adevărata față, de personaj ieftin!"

Cristina Șișcanu, scandal de zile mari cu Andreea Tonciu, chiar în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”! "Eu nu pot să tac! ”

Ana Porgras de la Survivor România, dată de gol de sora ei, Georgiana: "O noapte cu Zanni!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Maria de la Puterea Dragostei a plâns în hohote din cauza afirmațiilor lui Cristian Marinescu: "A fost relație cu beneficii!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri