Cristina Şişcanu și-a arătat lenjeria intimă, iar Maurice Munteanu a desființat-o! “Ești ca un bărzăune ofuscat”!


Discuțiile dure nu se mai opresc la "Bravo ai stil Celebrities!"...De această dată, Cristina Şişcanu a intrat în colimatorul lui Maurice Munteanu!


In articol:

O nouă gală, ediție concept, a "rupt" audiența printre telespectatorii emisiunii" Bravo ai stil Celebrities!"  Tematica serii a fost impresionantă, și anume “Moulin Rouge”, interpretată de fiecare concurentă, în stilul propriu. Fie că au avut păreri pro sau contra, concurentele s-au întrecut pe ele însele pentru a impresiona juriul format din Maurice Munteanu, Raluca Bădulescu și Cătălin Botezatu.

Cristina Şişcanu și-a început momentul cu un dans lasciv și senzual, alături de trei dansatoare, pe piesă “Poison”.

 

Cristina Şiscanu a fost "demolată" de către Maurice Munteanu! Acesta i-a criticat atât momentul cât şi rochia!

 

Mișcările și prizele realizate în timpul dansului au lăsat să se vadă… lenjeria intimă a Cristinei.

Citeste si: Cristina Șișcanu intră în scandal cu Botezatu! "Nu fi arogantă cu mine, că te desființez imediat! Rochia pocnește pe tine!"

Pentru că a fost un moment bine gândit, aceasta a aruncat multe priviri seducătoare pentru întregul public telespectator.

Îmbrăcată într-o rochie verde smarald, cu inserții de “pene” negre, vedeta a primit mai multe critici decât laude. După comentariile concurentelor, a venit rândul juraților să “taie în carne vie”.

Citeste si: Maurice Munteanu a dat de pământ cu Cristina Șișcanu! "Dacă tu mi-i arăți pe ăia care ți-au dat 700 Euro pe o postare de Instagram.."

Raluca Bădulescu a comentat ținuta: “Rochia ta semăna… a pasăre!”, a conchis aceasta fără să stea prea mult la discuții.

Venind rândul lui Maurice Munteanu la jurizare, acesta nu s-a mai abținut și a comentat, în stilul lui caracteristic, acid: “Pot spune despre aceasta rochie “superbă” că are o viață a ei. Ea trăiește singură,  separat de tine.. Este atât de urâtă rochia încât a decis să trăiască singură, dar nu într-o pădure de liliac.. că e prea frumos liliacul. (…)

Tot încerc să mai conturez puncte acolo să mai dau un un 0.25

la ceva, un 0.04 la ceva, 0.01 la ceva, să se adune, să pot face o medie, dar nu iese... Rochia a fost de “bărzăune ofuscat”! Știi cum arată un bărzăune ofuscat?! Rochia aia trimitea cu gândul la ceva “propusică” cu creastă și un pic “ofuscăţică”. Parcă o vedeam cu o mână în şold pe un câmp, ea într-o zonă de “prăpuselo-nervoselo-guralivo tupeist. Da! Un “bărzăune ofuscat”!, a încheiat Maurice comentariul la adresa Cristinei Siscanu.


Abonează-te pe

Citește și:

//BERBEC// Horoscop pentru luna AUGUST 2021. Nativii Berbec pot trece printr-o despărţire dureroasă!

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

\\PREVIZIUNI\\ Horoscop săptămânal: 19 - 25 iulie 2021. O zodie poate ajunge în pragul despărţirii!

\\PREVIZIUNI\\ Horoscop SĂPTĂMÂNAL: 26 iulie - 1 august 2021. O zodie poate primi o surpriză neaşteptată!

//24 iulie 2021\\//horoscop zilnic sâmbăta\\ Află ce zodie trebuie să facă economii!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

//BUNESA// Cine este OANA MARICA. Biografie: data nașterii, relații amoroase, carieră

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri