Andreea Tonciu le-a arătat... fundul gol juraților, după un scandal înfiorător cu Cristina Şişcanu: “Să vezi acasă omor de la bărbată-miu!”


Scandal de zile mari, în platoul "Bravo ai stil! Celebrities!", între Andreea Tonciu și Cristina Şişcanu!


In articol:

Una dintre edițiile emisiunii" Bravo ai stil! Celebrities!" a lăsat cu gura căscată atât jurații cât și publicul telespectator. Pentru că este o concurentă aprigă la mânie, cu multe certuri și scandaluri la activ, în cadrul show-ului de stil, Andreea Tonciu a mai avut ceva de împărțit cu oamenii din jurul ei… încă din cabina de

machiaj.

 

"Mărul discordiei" a fost schimbarea totală de atitudine a Andreei Tonciu

Practic, își doreşte să se împace cu Roxana Nemeș, pe care a ținut-o numai în "lovituri de la 11 metri" pe tot parcursul emisiunii. Cristina Şişcanu a fost extrem de supărată din acest motiv și a acuzat-o pe Andreea Tonci u de ipocrizie maximă!

Andreea Tonciu: “Hai să vă zic cum stă treaba! Poți să ajungi la cuțite cu o persoană, poți să te omori, să ajungi să te cerți grav și apoi să te împaci sau să vorbeșți! Care este problema că eu acum am căzut de comun acord cu Roxana, să fim colege bune?! Ca orice fete... am avut și noi discuții mai aprinse. Ne-am dat seama că poate am greșit amândouă! (…)

Andreea Tonciu intr-un scandal cu Cristina Şişcanu
Andreea Tonciu intr-un scandal cu Cristina Şişcanu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Asta înseamnă că am făcut ditamai scandalul și nu trebuie să ne mai vorbim toată viața?! Nu înțeleg unde vrei să ajungi, Cristina? Faci niște acuzații foarte grave acum! Mă acuzi… că ce?! (…) Vedeți cum le-am închis gură? Foarte frumos! I -am închis gura doamnei Cristina Şişcanu Ionescu!”, a comentat plină de nervi Andreea Tonciu.

Andreea Tonciu și Cristina Şişcanu au făcut un scandal monstru încă din culisele emisunii!

În platou, tot ea a comentat revoltată: ”V-am spus că nu vă mai fac pe plac?!”

Citeste si: Andreea Tonciu a părăsit platoul, în gala Bravo, ai stil! Celebrities! Jurații au rămas muți de uimire!

Cristina Şişcanu îi răspunde Andreei Tonciu în scandalul iscat în platou
Cristina Şişcanu îi răspunde Andreei Tonciu în scandalul iscat în platou [Sursa foto: Captură KANAL D]

Cristina Şişcanu: “Ți-am spus că eu n-am dat curs conflictelor tale pentru că după un timp eu am spus că  tu îți vei schimba discursul, atitudinea și tot… Și exact asta s-a întâmplat! Am intuit tot pe parcurs ce emisiunile s-au difuzat și nu este o supriză pentru mine!”

Andreea Tonciu: “Dacă simt că sunteți perverse și dacă simt că vreți să păreți ceea ce nu sunteți, simt că mi se urcă nervul și atunci reacționez! Și este normal că pe voi va supără adevărul!”, a comentat Andreea Tonciu răstindu-se la Cristina Şişcanu și la Alexandra Ungureanu.

Andreea Tonciu nervoasă pe Cristina Siscanu
Andreea Tonciu nervoasă pe Cristina Siscanu[Sursa foto: Captură KANAL D]

După jurizarea ei, Andreea nu a obţinut nicio steluța și a considerat că poate, dacă ar fi avut o altă abordare a ținutei, adică fără pantaloni, ar fi obținut steluțele mult râvnite. Uimind jurații, Andreea şi-a dat pantalonii jos și a rămas în fundul gol…

Citeste si: Andreea Tonciu cu sânul gol... la „Bravo, ai stil! Celebrities!” "Mie îmi place să îmi arăt trupul!”

Andreea Tonciu le-a arătat fundul juraților
Andreea Tonciu le-a arătat fundul juraților[Sursa foto: Captură KANAL D]

“Să vezi acasă, omor de la bărbată-miu! Dar cum să stai așa în fața oamenilor, ca... țăranca.. așa?! Și nici stea să nu iei! Să-ți fie rușine!”, a comentat Tonciu, anticipând reacţia soţului ei după difuzarea momentului cu pricina.


Abonează-te pe

Citește și:

Roxana Nemeș, în scandal cu Oana Radu și Cristina Şişcanu! "Încălțato! Întoarce-te la călăritul de pe Google! Tu știi bine să călărești!"

Tragedie în showbiz! Copilul cântăreței a fost declarat MORT!

Oana Radu a făcut un show incendiar… fără sutien, la "Bravo, ai stil! Celebrities!" Cristina Şişcanu a atacat-o dur!

Andreea Tonciu și Alexandra Ungureanu au scos artileria grea, la Bravo, ai stil! Celebrities! "Joci pervers pe la spate!”

Andreea Tonciu a fost încoronată la Bravo, ai stil! Celebrities! "Am câștigat trofeul!"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities 27 noiembrie 2021. Cum au arătat ţinutele concurentelor în gală

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri