Andreea Tonciu l-a jignit pe Maurice Munteanu, iar fanii emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities" au desfiinţat-o: "Te-ai făcut de râs"


Andreea Tonciu l-a atacat dur pe Maurice Munteanu, în urmă cu puţin timp, iar fanii emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities" au articulat-o acid pe vedetă.


In articol:

Urmăritorii celebrei concurente din concursul „Bravo, ai Stil! Celebrities”, Andreea Tonciu, au fost enervaţi de  o secvență în care juratul Maurice Munteanu își exprimă admirația față de Alexandra Ungureanu, concurenta care, după părerea juratului, este "câștigătoarea „Bravo ai Stil! Celebrities".

Pentru că mi-ai demonstrat în aceste luni o valoare umană incredibilă, lăsând la o parte abilitățile tale stilistice care sunt 10 clase peste majoritatea abilităților similare din industria în care activezi, mi-ai demonstrat că esti o femeie cu un bun simț incredibil, o femeie puternică, seducătoare, rafinată, glamour-oasă, care știe să argumenteze, care are referințe și ce contează cel mai mult pentru mine, educație. Tu esti, pentru mine, câștigătoarea „Bravo, ai Stil! Celebrities” și, dacă pleci, pleci cu mine de mână! ”, i-a spus Maurice concurentei Alexandra Ungureanu, emoționând-o pe aceasta până la lacrimi. 

Maurice Munteanu
Maurice Munteanu a fost atacat dur de Andreea Tonciu[Sursa foto: Captură YouTube]

Ei bine, chiar dacă Andreea are foarte mulţi fani, mai numeroase au fost vocile care au susţinu că bruneta a exagerat, de multe ori, în emisiune când i s-a adresat lui Maurice. Protagonista noastră nu s-a sfiit să-l jignească pe îndrăgitul jurat, aceasta acţionând exact la fel şi după ce a auzit părerea criticului de modă despre Alexandra Ungureanu.

Fanii emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities" au admonestat-o pe Andreea Tonciu: "I-ai vorbit execrabil lui Maurice şi ar trebui să-i ceri scuze"   Unii telespectatori cer descalificarea brunetei

" Cum îţi permiţi să vorbeşti în asemenea termeni cu un om care are în spate o carieră şi o cultură admirabile. Te-ai făcut de râs, Andreea. Mi-a plăcut de tine la început. Erai fresh, naturală şi energică, dar de câteva săptămâni te-ai schimbat mult. Ai devenit vulgară şi ai impresia că totul ţi se cuvine. Chiar ai putea să înveţi de la cei trei care jurizează pentru că nu sunt la masa aceea degeaba.

Au un cuvânt greu de spus în modă şi nu ar trebui să-şi permită absolut nimeni să-i jignească sau să-i desconsidere pe plan profesional. Descalificarea Andreei ar fi cea mai potrivită sancţiune în această situaţie", este unul dintre mesajele telespectatorilor emisiunii "Bravo, ai stil! Celebrities"

Andreea Tonciu
Andreea Tonciu este una dintre cele mai vulcanice concurete de la "Bravo, ai stil! Celebrities"[Sursa foto: Captură YouTube]

" Andreea, ai întrecut orice limită. I-ai vorbit execrabil lui Maurice şi ar trebui să-i ceri scuze.

Ce s-a întâmplat cu tine, măi, fată? Nu te-am văzut niciodată în halul acesta", a scris o altă fană a emisiunii de fashion după ediţia în care Andreea l-a jignit cumplit pe Maurice Munteanu.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Maurice Munteanu a desființat-o total pe Xonia! "Este o nenorociere și de-o pocenie rară!"

ȘOCANT! Cum făceau amor femeile în URSS 😱😱😱

Emily Burghelea s-a căsătorit în mare secret! Primele imagini în rochia de mireasă

Oana Zăvoranu, despre agresiunile lui Pepe asupra Ralucăi Pastramă: "Să o bată în mijlocul străzii..."

Andreea Tonciu cu sânul gol... la „Bravo, ai stil! Celebrities!” "Mie îmi place să îmi arăt trupul!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

//BUNESA// Cine este OANA MARICA. Biografie: data nașterii, relații amoroase, carieră

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri