Andreea Tonciu de la "Bravo, ai stil! Celebrities" a țipat la soțul ei: "Eu plângeam în..."

andreea tonciu scandal sot
Andreea Tonciu a declarat că a țipat la soțul ei atunci când a simțit că nu mai poate

Andreea Tonciu, una dintre cele mai apreciate concurente de la "Bravo, ai stil! Celebrities, recunoaște că are neînțelegeri cu soțul ei. Ce a declarat vedeta.

Andreea Tonciu de la "Bravo, ai stil! Celebrities" recunoaște că este extrem de fericită atât pe plan personal cât și pe plan profesional. Cu toate acestea, de câteva ori, s-a certat cu soțul ei, Daniel Niculescu.

Andreea Tonciu de la "Bravo, ai stil! Celebrities" a țipat la soțul ei

Andreea Tonciu, una dintre concurentele de la "Bravo, ai stil! Celebrities", recunoaște că are o familie minunată alături de ea, care o susține și o înțelege în tot ceea ce își propune.

Cu toate acestea, ca în orice cuplu, au mai intervenit și mici certuri care s-au reparat între timp.

Citeste si: Andreea Tonciu s-a testat pentru Covid-19: „Mi-este foarte frică...”

Andreea Tonciu își amintește că a țipat la soțul ei din cauză că acesta nu a vrut să o lase pe vedetă să participe în cadrul unei emisiuni concurs.

andreea tonciu tipete sot
Andreea Tonciu rămâne una dintre cele mai apreciate concurente de la "Bravo, ai stil! Celebrities"[Sursa foto: Instagram Andreea Tonciu]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Eu fără televiziune aș fi... Eu am făcut depresie. Eu plângeam în casă că nu mai puteam. Eram la club cu soțul meu și m-au sunat să merg la Asia Express și jur că am refuzat. Și îmi spune o prietenă dacă nu vreau să merg, că se duce Bianca, se duce Margherita.

În secunda unu, soțul a zis acum te ridici de la masă și plecăm. Am ajuns acasă, i-am zis să mă descalțe în mijlocul livingului urlând: „din cauza ta! De ce nu m-ai lăsat?”. În noaptea aia m-au auzit vecinii”, a declarat Andreea Tonciu.

Citeste si: Andreea Tonciu le-a arătat... fundul gol juraților, după un scandal înfiorător cu Cristina Şişcanu: “Să vezi acasă omor de la bărbată-miu!”

andreea tonciu tipa la sot
Andreea Tonciu are o familie frumoasă, însă recunoaște că soțul ei a scos-o din minți de câteva ori[Sursa foto: Instagram Andreea Tonciu]

Andreea Tonciu a precizat și cu cine ar participa la respectiva emisiune: „Mi-ar plăcea să merg cu Oana Radu sau cu sora mea. Dacă aș merge cu soțul meu, am zis că nu. Pentru că nu pot să fiu Tonciu când sunt în prezența lui. Eu cu mama stau în mare parte din timp. El nu s-ar băga în așa ceva, în niciun caz. Nu îi place să apară la TV pentru nimic în lume.

Să mă lase pe mine că sunt tânără, la început de carieră. Eu mă simt foarte bine când sunt în fața micului ecran”, a precizat frumoasa brunetă.

 

 

 

 Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Soțul Andreei Tonciu, atacat cu cuțitul în trafic: „În ce lume trăim?”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Cine este atacatorul lui Donald Trump. Fostul președinte american a fost atins de un glonţ la urechea dreaptă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

Momentul când atacatorul lui Trump e ÎMPUȘCAT în cap de un lunetist


Cookies