Andreea Tonciu i-a cerut scuze lui Maurice Munteanu: „Îmi dau seama că am făcut o mare greșeală”


Ce a făcut Andreea Tonciu, chiar înainte să fie eliminată din finala câștigată de către Alexandra Ungureanu. Gestul său a fost aplaudat.


In articol:

Andreea Tonciu a făcut un gest uluitor, chiar în marea finală. După ce săptămâni întregi i-a adus mai multe acuzații lui Maurice Munteanu, finalista de la Bravo, ai stil! Celebrities și-a dorit să își ceară scuze în fața juratului emisiunii.

„Sunt o fire foarte vulcanică.

Vreau ca în seara aceasta să-mi cer scuze în fața domnului Munteanu, recunosc că am greșit. Și de fiecare dată când mă uit la emisiune și văd că faceți glume, îmi dau seama că am făcut o mare greșeală”, a spus Andreea Tonciu în Marea Finală „Bravo, ai Stil! Celebrities”.

Maurice i-a spus cu zâmbetul pe buze că scuzele îi sunt acceptate și că nu a fost supărat pe ea pentru ceea ce a scris și declarat vedeta în online.

Andreea Tonciu a ținut să le mulțumească tuturor pentru că i-au fost alături.

Citeste si: Finala Bravo, ai stil! Celebrities 2020. Alexandra Ungureanu a câștigat marele trofeu!

„Vă mulțumesc mult pentru tot! Sunt foarte fericită că sunt în top 3. Mi-am dorit foarte mult asta. Vă mulțumesc în primul rând vouă, celor de acasă, celor care stiu că m-au votat neîncetat”, a spus Andreea Tonciu înainte să afle că va părăsi competiția „Bravo, ai Stil! Celebrities”.

Andreea Tonciu i-a cerut scuze lui Maurice Munteanu
Andreea Tonciu i-a cerut scuze lui Maurice Munteanu în finala emisiunii[Sursa foto: Facebook]

Cristina Șișcanu, declarații controversate în finala Bravo, ai stil! Celebrities

Nici Cristina Șișcanu nu a dorit să lase lucrurile nerezolvate.

Citeste si: Andreea Tonciu, în lacrimi înainte de marea finală Bravo, ai stil! Celebrities: „Am lăsat totul pentru acest concurs”

Cristina Șișcanu a fost cea care l-a întrebat vehement pe Maurice Munteanu dacă pe parcursul competiției a fost implicat în vreun fel în momentele și ținutele purtate de Alexandra Ungureanu.

„A fost o zvâcnire tot în mediul online de a lansa ideea că dumneavoastră sau dumneavoastră prin intermediul altor persoane ați sta în spatele ținutelor purtate de Alexandra Ungureanu în acest concurs”, a spus Cristina Șișcanu. Juratul a ținut să îi spună cum au stat lucrurile, de fapt:

„Evident că nu. Știu exact cine sunt și nu știu de ieri, de azi cine sunt. O piață și o industrie întreagă știe cine sunt. Astea sunt chestii care pot fi verificate, oricum. În momentul în care lansezi astfel de acuze dacă ele nu sunt susținute de ceva se poate ajunge la chestiuni mult mai grave”, a răspuns Maurice Munteanu.

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Comănici, dezvăluiri cutremurătoare: „Îmi doream să mor..."

Monica Gabor și Mr. Pink au pus iar ”paie pe foc”! Cum i-au surprins paparazzi

Oana Radu, concurentă "Bravo, ai stil! Celebrities", despre relațiile toxice: "Treaba asta este foarte grea..."

Alexandra Ungureanu de la Bravo, ai stil! Celebrities, părăsită înainte de nuntă

Andreea Tonciu, în stare de șoc din cauza Alexandrei Ungureanu, înainte de marea finală Bravo, ai stil! Celebrities

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Fashion

Prognoza modei cu Irisha. Soare sau tunete și fulgere pentru ținutele purtate de Andreea Bălan, Cristina Ich, Feli, Iuliana Luciu, Nicole Cherry, Halsey și Monica Bellucci

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri