Andreea Tonciu aruncă cu flăcări în Roxana Nemeș! "Ai văzut tu kilometrajul meu dacă este dat peste cap sau nu?! Roxana, tu ești obișnuită cu microfonul!"


Scandalul intre celebrele concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities” a pornit de la o simpla neintelegere intre Andreea Tonciu și Roxana Nemeș.


In articol:

Nu trece seară, sau mai bine spus ediție fără să fie un conflict izbucnit în platou sau în culise, între concurentele „Bravo, ai stil! Celebrities”. Fie că au de împărțit orgolii imense, steluțele obținute de la jurați, comentariile pe care și le fac între ele după defilarea fiecareia, concurentele nu se lasă nici de data această și pornesc din nou un scandal care face deliciul publicului, ca de fiecare dată.

Aseară spiritele s-au încins între Andreea Tonciu și Roxana Nemeș. Cea din urmă, proaspăt intrată în competiția stilulul vestimentar, a trebuit să facă față acuzelor Andreei după ce aceasta și-a prezentat defilarea ținutei. Adoptând o atitudinde de leoaică ce își apară puii, Andreea a privit-o cu superioritate pe Roxana Nemeș, încă de la intrarea acesteia în emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”

După defilarea Andreei Tonciu, ropote de acuze și jigniri au apărut în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities”

Citeste si: Bianca Rus și Cristina Şişcanu Şişcanu nu se mai suportă! "Dată trecută am ingnorat-o pentru ca spunea numai prostii!"

După ce Alexandra Ungureanu a terminat comentariile în privința tineuei Andreei Tonciu, a venit rândul Roxanei Nemeș, care a menționat: “Imi place ținuta, dar nu îmi plac pantofii în schimb. Dar mi se pare că ținuta nu i se potrivește deloc..

Trebuie să ai atitudinea potrivită pentru această ținută pentru tu pari foarte cuminte și nu ești!”

Citeste si: Raluca Bădulescu către Cristina Şişcanu: "Ținutele tale sunt PRAF și PULBERE! Toate sunteți "PRAFAO-STILISTIC" și vreți să fiți pupate în... fund!

Andreea Tonciu intra in scandal cu Roxana Nemes
Andreea Tonciu intra in scandal cu Roxana Nemes[Sursa foto: Captură KANAL D]

După acest comantariu Andreea a luat foc și a sărit direct la gâtul Roxanei, ca o fiară care își pândește prada din umbră: “Aaaa, stați puțin! Nu sunt cuminte?! Ai văzut tu kilometrajul meu dacă este dat peste cap sau nu?! Sau stați..

că nu înțeleg… Mai fetiță, interesează-te prin oraș fetiță mea, să vezi cât de cuminte am fost la viață mea! Ok?! Stai puțin, mă acuzi că nu am fost cuminte! Ținuta e cuminte sau cum că nu înțeleg! Exprimă-te că de aceea ești într-o emisiune tv, să te expirmi. Și nu mai vorbi, că nu ai prune în gură! Vorbește să aud, că stau prost cu auzul! Nu aud! Vorbește mai tare! Ești obișnuită cu microfonul! Ești o artista desăvârșită! Îmi pare rău că nu am bani să arunc pe tine. Asta e!"

Andreea Tonciu Si Roxana Nemes au pornit scandalul la Bravo ai stil - Celebrities
Andreea Tonciu Si Roxana Nemes au pornit scandalul la Bravo ai stil - Celebrities[Sursa foto: Captură KANAL D]

Roxana Nemeș a ținut să îi dea o replică destul de acidă: “Ținuta nu ți se potrivește! Dacă nu ai înțeles, îmi pare rău! Observ că nu auzi și dată viitoare o să îți aduc niște pastile! Cu microfonul mă descurc pentru că eu cu asta mă ocup, pentru că eu cânt."


Abonează-te pe

Citește și:

Alexandra de la Puterea Dragostei, acuzată că-şi neglijează fetiţa! "A spus că o să cheme Protecţia Copilului"

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

Păpușa Ken a devenit… Barbie! Transformarea incredibilă a lui Rodrigo Alves! Imagini uluitoare!

Apariția în videoclipul lui Dani Mocanu a costat-o mult! Emily Burghelea a fost umilită pe internet

Cristina Şişcanu sare la gâtul Roxanei Nemeș! "Dacă aș polemiza cu tine, ți-aș fractura creierul!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

CITEȘTE: Cât timp se fierbe BROCCOLI. Beneficiile consumului de broccoli

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri