Cristina Şişcanu sare la gâtul Roxanei Nemeș! "Dacă aș polemiza cu tine, ți-aș fractura creierul!”


Un simplu dulap a pornit scandalul între Cristina Şişcanu si Roxana Nemeş la "Bravo ai stil - Celebrities"


In articol:

Apariția unei noi concurente în peisajul "Bravo ai stil - Celebrities" nu pare a fi pe placul concurentelor Bianca Rus, Cristina Şişcanu, Deea, Alexandra Ungureanu, Oana Radu, Theo Rose și Andreea Tonciu. Ultima ceartă mocnită a început în culisele emisiunii, chiar la cabina de machiaj unde fetele se pregăteau de zor pentru emisiune. Orgolioase din fire şi dornice să obțină scorul maxim de steluțe, note cât mai mari și laudele juraților în ceea ce privește vestimentația pe care o abordează, fetele sunt din ce în ce mai sensibile chiar şi pentru lucrurile mărunte.

Lupta pentru supremație, de orice natură, pare să le pună în încurcătură pe unele concurente, la "Bravo ai stil - Celebrities"

 

Ultima ceartă a pornit de la un simplu.. dulap pe care ar fi trebuit să-l împartă Cristina Şişcanu și Roxana Nemeș. Soţia lui Mădălin Ionescu, în timp ce se afla în culise, a precizat: “Eu stau într-un dulap de 1000 de ani și a venit domnișoara Roxana Nemeș și și-a pus hainele aici! Eu tot timpul mi-am pus hainele acolo, în dulap! Eu pot să stau și pe canapea, nu este o problema! Uite.. îmi pun hainele pe canapea! Aveți o problema dacă îmi pun lucrurile pe canapea? Nu.. Așa-i?! Roxana, te rog frumos să mă tratezi cu respect! Te porți foarte urat fără motiv și ești foarte agresivă la adresa mea, fără motiv! Care a fost problema legată de mine? Pentru că tu ai început să mă ataci! Din acest moment, te rog frumos să nu mai discuți cu mine! Dacă aș polemiza cu tine, ti-aș fractura creierul, draga mea!”

 

Cristina Siscanu si Roxana Nemes cearta suprematia dulapului
Cristina Siscanu si Roxana Nemes cearta suprematia dulapului [Sursa foto: Captură KANAL D]

Oana Radu a tinus să precizez și ea, câteva lucruri la adresa Roxanei: “Roxana spune despre noi că nu avem bani, dar ea a venit cu geantă fake în emisiune!”

Citeste si: Bianca Rus și Cristina Şişcanu Şişcanu nu se mai suportă! "Dată trecută am ingnorat-o pentru ca spunea numai prostii!"

Andreea Tonciu: “Suntem niște sărace! Hai lasă-ne pe noi, așa sărace! Noi vrem să îți dăm valoare, Roxana, și nu știm cum să îți luăm banii!”

Cristina Siscanu si Roxana Nemes in scandal
Cristina Siscanu si Roxana Nemes in scandal[Sursa foto: Captură KANAL D]

Replicile acide ale concurentelor au continuat în platou când Roxana Nemeș a spus: “Nu știu cine acuză pe cine și cine urlă și cine jignește pentru că toate mă acuză pe mine, în momentul de față. În platou, când era momentul meu de defilare, Cristina m-a jignit și mi-a zis că nu știu ce mi-ar face.. rupe capul… nu știu ce a zis.. Nu suport, ipocrizia, Cristina! Te dai o doamna, iartă-mă că îți spun și tu de fapt vorbești foarte urat, când nu mai poți și ești provocată! Eu nu vorbesc în limbajul asta și este prea mult pentru mine!”

 

Citeste si: Cristina Şişcanu în lacrimi! "Aud mereu de la jurați că Deea și Alexandra Ungureanu sunt în finală! Așa manipulezi publicul!"

La testimonial, Cristina specificat: “Eu nu mi-am imaginat că va există vreo concurentă care să coboare nivelul discuțiilor, sub nivelul discuțiilor cu Bianca Rus!”


Citește și:

Păpușa Ken a devenit… Barbie! Transformarea incredibilă a lui Rodrigo Alves! Imagini uluitoare!

O recunoști? A ajuns una dintre cele mai frumoase femei din România

Sfatul zilei de astăzi, vineri 25 septembrie 2020. Fecioarele au o zi perfectă

Florentina și Livian de la Puterea Dragostei au luat cea mai importantă decizie! „Toată viața!”

Cum îți faci unghiile cu ojă semi-permanentă acasă. Vei avea o manichiură de invidiat

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

Specialistul în implant și tratamente de păr Ensar Duman: "Nu încurajez implantul de păr la femei. Recomand tratamentul cu laser!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri