Andreea Tonciu “a scos ghearele” la Cristina Siscanu! “Cristina, ai dat cu mucii în fasole!”


Cele două concurente de la Bravo ai stil au început o ceartă pe cinste în platou!


In articol:

Aflată în coada clasamentului de sâmbătă seara, Cristina Siscanu și Bianca Rus au avut de trecut momente extreme de tensionante având în vedere că dintre ele două, una părăsea competiția stilului. Bianca Rus a aflat verdictul final, că ea este cea care părăsește competiția, iar Cristina Siscanu a fost favorita juriului.

 

Enervată la culme de ceea ce Cătălin a precizat în acea seară, Cristina a început să îi aducă acestuia o serie de argumente față de atitudinea lui față de ea.

 

Cătălin Botezatu a încercat să o “îndulcească” puțin pe Cristina Siscanu, argumentandu-și criticile din seara de gală eliminatorie: “Și una că Tonciu a fost la eliminatorie și la fel de plină de nervi a fost și ea! E firesc, e un concurs!”

Citeste si: Bianca Rus a fost eliminată și a intrat într-un mega scandal cu Botezatu, după ce a părăsit platoul chiar în timpul emisiunii! "Ți-am dat notă 1.. pentru că POT!"

Catalin Botezatu enervat de Cristina Siscanu
Catalin Botezatu enervat de Cristina Siscanu [Sursa foto: Captură KANAL D]

Cristina Siscanu a sărit că arsă și a precizat: “Nu suferim comparații pentru că suntem total diferite! Adică… suntem două persoane total diferite!”, ironic vorbind la adresa Andreei Tonciu.

 

Jihadul de la Bravo ai stil- Celebrities a pornit între Cristina Siscanu și Andreea Tonciu. S-a rupt lanțul de prietenie!

 

Citeste si: Roxana Nemeș, desfiinţată de Andreea Tonciu după ce a cântat o piesă a lui Duffy! "În fața camerelor, vrea să pară ceva ce nu este"

Andreea Tonciu si Cristina Siscanu au pornit scandalul in platou
Andreea Tonciu si Cristina Siscanu au pornit scandalul in platou[Sursa foto: Captură KANAL D]

Andreea Tonciu: “Adică?! Târziu.. dar m-am trezit! Cristina, nu mi se pare corectă atitudinea ta și stilul tău de a vorbi! Pe bune! Dacă am venit aici să facem diferențe.. Ce aveți toate cu mine?! De ce mă subestimați? Toate suntem egale aici! Eu nu îți permit să faci această acuzație asupra mea! Cât timp eu te respect pe ține și din partea ta vreau respect! Fetelor, nu sunt ceea ce par și gata! Mă subestimați și mă deranjează! Eu nu am venit aici să mă subestimeze Cristina Siscanu și Alexandra Ungureanu! Dacă voiam să fiu impertinentă și obraznică, puteam să răspund! Dar am avut încredere în ține Cristina, te-am considerat o mama ca și mine și am stat la telefon la discuții și la telefon și afară și acum o dai cu mucii în fasole! Am crezut că ești totuși o femeie cu capul pe umeri, crede-mă Cristina. Dar s-a văzut…”

 

Cristina Siscanu: “Ți-ai dai în petic aiurea fără motiv, Andreea! Ești nervoasă degeaba! Nu ai înțeles nimic! Ai greșit enorm cu această atitudine față de mine, care a fost gratuită.”

Andreea Tonciu o cearta pe Cristins Siscanu
Andreea Tonciu o cearta pe Cristins Siscanu[Sursa foto: Captură KANAL D]

Încercând să explice ceea ce i-a transmis lui Cătălin Botezatu, Cristina s-a justificat în față tuturor că nu a fost o ofensă adusă Andreei Tonciu, așa cum ea a înțeles. La testimonial, Cristina a precizat că: “Reacția Andreei m-a lovit că un trăsnet! Pentru că nu a fost gândul meu s-o atac pe ea.”


Abonează-te pe

Citește și:

Bianca Rus de la „Bravo, ai stil! Celebrities” are un nou iubit! Dezvăluiri de ultim moment

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Theo Rose, primele declarații despre iubitul său: „E superb”

Ce piese trebuie să aibă orice femeie în garderobă, după spusele juratului „Bravo, ai stil! Celebrities”, Cătălin Botezatu

Care este ingredientul pe care să îl adaugi la clătite pentru a nu se mai lipi de tigaie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Ce se întâmplă dacă pui un dop de plută în frigider. Rezultatul este uimitor
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri