Andreea Marin, sfaturi importante pentru viața de cuplu. La ce trebuie să fie atenți partenerii între ei. „Un divorț nu este o dramă. Poate fi chiar un pas firesc în evoluția unui cuplu”

Andreea Marin, sfaturi importante pentru viața de cuplu. La ce trebuie să fie atenți partenerii între ei. „Un divorț nu este o dramă. Poate fi chiar un pas firesc în evoluția unui cuplu”
Andreea Marin, sfaturi importante pentru viața de cuplu. La ce trebuie să fie atenți partenerii între ei. „Un divorț nu este o dramă. Poate fi chiar un pas firesc în evoluția unui cuplu”

Andreea Marin a vorbit despre divorțuri și despre evoluția cuplurilor.

Andreea Marin, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din țară, a trecut și prin ea printr-un divorț din care a avut multe lucruri de învățat, iar în prezent este fericită și împlinită cu viața pe care o are.

Ce spune Andreea Marin despre divorțuri

Citește și: Andreea Marin, despre lucrurile care i-au sensibilizat copilăria. Ce lecții a învățat din mediul rural și ce anume a ajutat-o să se dezvolte. „Era o normalitate a copilăriei noastre.”

Andreea Marin
Andreea Marin[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citește și: Andreea Marin nu pune preț pe gura lumii! Lecția importantă pe care vedeta a învățat-o de la tatăl său: „Nu stă altul să trăiască în papucii mei. Eu nu trebuie să trăiesc pe placul publicului.”

Andreea Marin a vorbit, în cadrul unui interviu pentru Schimbă Perspectiva, cu Mirela Retegan, despre importanța oamenilor de a conștientiza exact ceea ce merită și că un divorț nu trebuie

să fie considerat un capăt de țară. Acesta poate fi, din contră, în ciuda aparențelor, punctul cel mai important în evoluția umană.  „Accepți lipsa de respect, în lipsă de respect vei trăi. Accepți violența în familie, vei trăi în violență toată viața. Accepți lipsa demnității, asta vei avea. Ce accepți, aia vei avea. Oferă-ți respectul de care ai nevoie. Sau lipsa iubirii. O relație poate avea parte de multă iubire la început care se poate pierde în timp pentru că oamenii preferă alte lucruri în viață, o iau pe căi diferite, cu dorințe diferite, pe care nu le știau la
început, nu le vedeau. Evoluția poate fi împreună sau pe căi diferite. Un divorț nu este o dramă, nu trebuie să fie o dramă. Un divorț poate fi chiar un pas firesc în evoluția unui cuplu care nu înseamnă că are vreo vină unul din ei. Poate să fie și o vină, dar nu e vorba de o vină între ei, ci poate fi vorba de disconfortul de a mai fi într-o relație.
E vorba de potrivire, de chimie, de aceleași dorințe.”
, a spus Andreea Marin.

Andreea Marin nu pune niciodată preț pe gura lumii

Andreea Marin
Andreea Marin[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Motivul pentru care Patrick nu se poate apropia de Alexandra: „Nu știu ce face...”. Decizia luată de Virginia după ce concurentul i-a spus această problemă- kanald.ro

Citește și: Plaja din România cu prețuri mult mai mici decât Mamaia. Un șezlong costă 15 lei- stirilekanald.ro

Andreea Marin este iubită și îndrăgită tocmai pentru evoluția pe care a avut-o până în prezent și pentru optimismul de care dă dovadă. Astfel, aceasta a spus că nu ascultă niciodată de gura lumii și face totul exact așa cum simte. „ Niciodată nu mi-a păsat foarte tare de gura lumii pentru că nu stă altul să trăiască în papucii mei, în pielea mea, în inima mea, în sentimentele mele, în durerile mele.

Vine cineva să mă scoată de acolo când eu sunt la greu? Poate doar cei foarte apropiați să încerce să mă ajute cumva. Să ne înțelegem, fiecare are o viață de trăit și trebuie să facă în așa fel, să se străduiască să aibă o viață cât mai caldă, cât mai blândă, cât mai bună, că destule greutăți sunt în jurul nostru. Oricum, eu nu trebuie să trăiesc pe placul publicului.
Atenție, dacă ar fi trebuit să fac asta, și cum de o viață sunt în ochii publicului, ar fi însemnat sacrificiu total, să fac tot timpul cum zic vecinii. Nici gând! Nici prin gând nu-mi trece. Eu ascult părerile celorlalți și unele dintre ele mă ajută. Chiar părerile care mă critică mă ajută să evoluez, dacă au un sâmbure de adevăr măcar. Mă întreb dacă au dreptate. Eu nu stau și mă împiedic și fug de adevăr. Nu, eu nu fug niciodată de adevăr. Mă întreb dacă are dreptate omul ăla. Omul care te critică poate să te critice cu blândețe sau poate să ți-o spună cu răutate. Când ți-o spune cu răutate, cu invidie, cu frustrare, ești tentat să respingi ceea ce ți se spune, dar tatăl meu m-a învățat să nu fac asta. Chiar dacă mi se spune ceva pe un ton neplăcut, eu trebuie să mă întreb dacă nu cumva e acolo un sâmbure de adevăr
.”, a explicat prezentatoarea TV.Citește și:

Aveţi pulsul mare? Ce dietă trebuie să urmaţi

Cum a slăbit Andreea Marin 20 de kilograme? Îndrăgita prezentatoare TV a vorbit despre echilibrul din viața ei. „Nu am restricții față de nimic, nu am renunțat în totalitate la ceva”

IMAGINI RARE cu soția lui Edi Iordănescu!! Cum arată BOMBA SEXY cu care se iubește antrenorul echipei naţionale de fotbal a României

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Apelul disperat făcut de Nicoleta Nucă: "A sărit nu știu cum de la etajul 2"

Clipele dificile prin care a trecut Leonard Doroftei. Cum s-a regăsit fostul campion mondial, după ce o perioadă nu-l mai interesa nimic din jur. „Am trăit un coșmar.”

Scandal uriaș între Antoni și Bogdan! „Mi s-a părut că se pune în fața mea să mă intimideze!” Iată ce replici acide și-au spus cei doi concurenți și cum a reacționat Rebecca

Zodia care își găsește sufletul pereche la mare: Horoscop pentru mini-vacanța de Rusalii


Cookies