Andreea Marin, despre lucrurile care i-au sensibilizat copilăria. Ce lecții a învățat din mediul rural și ce anume a ajutat-o să se dezvolte. „Era o normalitate a copilăriei noastre.”

Andreea Marin, despre lucrurile care i-au sensibilizat copilăria. Ce lecții a învățat din mediul rural și ce anume a ajutat-o să se dezvolte. „Era o normalitate a copilăriei noastre.”
Andreea Marin, despre lucrurile care i-au sensibilizat copilăria. Ce lecții a învățat din mediul rural și ce anume a ajutat-o să se dezvolte. „Era o normalitate a copilăriei noastre.”

Andreea Marin a vorbit despre lucrurile învățate în copilăria ei.

Andreea Marin, una dintre cele mai cunoscute femei din țară, a vorbit mereu despre lucrurile învățate de-a lungul vieții sale, dar și lecțiile importante pe care le-a reținut din diferite situații întâlnite.  

Ce a învățat Andreea Marin în copilăria ei și lucrurile care au reușit să o sensibilizeze

Citește și: Andreea Marin nu pune preț pe gura lumii! Lecția importantă pe care vedeta a învățat-o de la tatăl său: „Nu stă altul să trăiască în papucii mei. Eu nu trebuie să trăiesc pe placul publicului.”

Andreea Marin
Andreea Marin[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Cum a slăbit Andreea Marin 20 de kilograme? Îndrăgita prezentatoare TV a vorbit despre echilibrul din viața ei. „Nu am restricții față de nimic, nu am renunțat în totalitate la ceva”

Îndrăgita și cunoscuta Andreea Marin a povestit, în cadrul podcastului Celebru și Părinte, cu Marius Gheorghiu, despre ce anume a învățat din jurul ei în perioada copilăriei, mai ales în momentul

în care a început să observe toată sensibilitatea din jurul ei. A dezvoltat numeroase abilități prin simpla observare a animalelor sau plantelor din jurul ei și a mai spus că toate aceste lucruri au dezvoltat-o atunci când a devenit adult. 

„În mediul rural ai accesul la iarbă verde, la gâze, la animăluțele din gospodărie, care îți creează o sensibilitate, aceea sensibilitate pe care eu am cunoscut-o în copilăria mea, chiar dacă n-am copilărit în mediul rural, dar era o normalitate a copilăriei noastre.

De la gâze, la plante, de la dezvoltarea lor am învățat atât de multe lucruri bune. Am învățat să mă hrănesc sănătos, am învățat sensibilitatea față de un animăluț chinuit, să am grijă de el, să devină prietenul meu de joacă, toate lucrurile astea înseamnă ceva în viața noastră ca maturi, mai târziu.”, a povestit Andreea Marin.

Citește și: Vești bune pentru fanii lui Florin Piersic! Marele actor a anunțat când va reveni pe scenă: „Aștept cu nerăbdare ca să ne vedem”- kanald.ro

Citește și: Breaking news despre Florin Piersic!- stirilekanald.ro

Ce lecție importantă a învățat Andreea Marin de la tatăl său

Andreea Marin
Andreea Marin[Sursa foto: Facebook]

Tot despre lecții a vorbit Andreea Marin și în cadrul altui podcast, acolo unde a povestit despre ceea ce a învățat de la tatăl ei, în decursul vieții sale și cum reușește să nu pună la suflet lucrurile rele spuse de oamenii din jur. „ Niciodată nu mi-a păsat foarte tare de gura lumii pentru că nu stă altul să trăiască în papucii mei, în pielea mea, în inima mea, în sentimentele mele, în durerile mele.

Vine cineva să mă scoată de acolo când eu sunt la greu? Poate doar cei foarte apropiați să încerce să mă ajute cumva. Să ne înțelegem, fiecare are o viață de trăit și trebuie să facă în așa fel, să se străduiască să aibă o viață cât mai caldă, cât mai blândă, cât mai bună, că destule greutăți sunt în jurul nostru. Oricum, eu nu trebuie să trăiesc pe placul publicului.
Atenție, dacă ar fi trebuit să fac asta, și cum de o viață sunt în ochii publicului, ar fi însemnat sacrificiu total, să fac tot timpul cum zic vecinii. Nici gând! Nici prin gând nu-mi trece. Eu ascult părerile celorlalți și unele dintre ele mă ajută. Chiar părerile care mă critică mă ajută să evoluez, dacă au un sâmbure de adevăr măcar. Mă întreb dacă au dreptate. Eu nu stau și mă împiedic și fug de adevăr.
Nu, eu nu fug niciodată de adevăr. Mă întreb dacă are dreptate omul ăla. Omul care te critică poate să te critice cu blândețe sau poate să ți-o spună cu răutate. Când ți-o spune cu răutate, cu invidie, cu frustrare, ești tentat să respingi ceea ce ți se spune, dar tatăl meu m-a învățat să nu fac asta. Chiar dacă mi se spune ceva pe un ton neplăcut, eu trebuie să mă întreb dacă nu cumva e acolo un sâmbure de adevăr
.”, a explicat prezentatoarea TV.Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Cum a slăbit Andreea Marin 20 de kilograme? Îndrăgita prezentatoare TV a vorbit despre echilibrul din viața ei. „Nu am restricții față de nimic, nu am renunțat în totalitate la ceva”

Cum arăta Viorica Dăncilă în tinerețe. Slabă, brunetă și ... Nu o RECUNOȘTI! Imagini rare

Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit

Tavi Colen, despre relația cu Gabriela Cristea: “Asta e nouă”

Horoscop 22 mai 2024. Află ce zodie alege să plece într-o scurtă escapadă

Radu, câștigătorul celui de-al doilea sezon Casa iubirii, invitat special la petrecerea Lenuței! „Mi-a fost dor de tine!” Iată ce reacții s-au stârnit în rândul concurenților

Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."


Cookies