Andreea Marin nu acceptă sub nicio formă minciunile: „Eu pot să duc adevărurile. Oricare ar fi ele. Nu pot însă, să trec peste minciună.”

Andreea Marin nu acceptă sub nicio formă minciunile: „Eu pot să duc adevărurile. Oricare ar fi ele. Nu pot însă, să trec peste minciună.”
Andreea Marin nu acceptă sub nicio formă minciunile: „Eu pot să duc adevărurile. Oricare ar fi ele. Nu pot însă, să trec peste minciună.”

Prezentatoarea TV a explicat de ce oamenii din jur trebuie să îi spună mereu adevărul.

Andreea Marin împlinește anul acesta vârsta de 50 de ani, iar până la această vârstă a trecut prin numeroase experiențe, unele plăcute, altele mai puțin plăcute. Cu toate acestea, prezentatoarea TV a reușit să afișeze mereu un zâmbet cald pe buze, câștigând astfel simpatia și aprecierea publicului.

Deși mereu o vedem pe Andreea Marin bine dispusă și cu zâmbetul pe buze, sunt și lucruri care o deranjează și peste care nu poate să treacă.

Printre acestea sunt și minciunile.

Invitată în cadrul podcastului moderat de Bursucu, vedeta de televiziune a explicat de ce nu suportă ca o persoană să nu îi spună adevărul.

Citește și: Andreea Marin, noi dezvăluiri despre perioada în care s-a confruntat cu depresia: „A fost anul în care Mădălina Manole și-a luat viața din pricina depresiei și acela a fost semnalul de alarmă.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Andreea Marin nu acceptă sub nicio formă minciunile
Andreea Marin [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Care este cel mai mare defect al Andreei Marin? „Am multe defecte.”

Andreea Marin preferă adevărul dureros decât minciuni

Andreea Marin nu acceptă sub nicio formă minciunile
Andreea Marin [Sursa foto: Instagram]

Prezentatoarea TV a ținut să precizeze că nu suportă să i se ascundă lucruri sau să fie mințită. Din contră, Andreea Marin vrea ca mereu să i se spună adevărul verde-n față, chiar dacă acela poate fi unul dureros.

Vedeta susține că are o toleranță foarte mare la adevăruri dureroase și că mereu preferă să știe de la persoana respectivă adevărul nefiltrat, decât să i se spună o minciună pe care nu o poate tolera. Mai mult decât atât, Andreea Marin este cunoscută pentru al șaselea simț al său, care îi permite mereu să știe dacă persoana din fața sa îi spune adevărul sau o minte. Astfel, cu atât este mai dureros să fie mințită de o persoană, iar ea să identifice imediat minciuna.

„Nu există să îmi ascunzi ceva! Nu-mi ascunzi, nu mă minți. Mie îmi spui întotdeauna adevărul în față. Oricare ar fi el. Că te gândești că m-ar supăra, că nu m-ar supăra, nu e nicio problemă. Neadevărul e cel care mă supără cu adevărat. Eu pot să duc adevărurile. Oricare ar fi ele. Nu pot însă, să trec peste minciună .”, a declarat Andreea Marin în cadrul podcastului lui Bursucu.Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Gabriela Cristea a vorbit despre operațiile estetice! Prezentatoarea TV nu își dorește să recurgă la acestea: „M-am îngrășat pentru că am făcut doi copii. Mi-am asumat transformările.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Momente de groază pentru Alexandra Ungureanu! Artista a crezut că nu va mai ajunge acasă: ”Eram pregătită să-mi iau la revedere”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Dan Negru, premiat aseară în cadrul Galei "Valori Contemporane", organizată de Radar de media

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies