Andreea Marin, cu ochii în lacrimi din cauza fiicei sale: „Am dojenit-o puțin...”


Ce a făcut-o pe Andreea Marin să verse multe lacrimi. Vedeta a dezvăluit pe pagina da de socializare ce s-a întâmplat cu fetița sa.


In articol:

  Andreea Marin are o relație specială cu fiica sa, Violeta. Vedeta petrece Andreea Marin a avut, recent, parte de un moment extrem de emoționant creat chiar de fiica sa, Violeta. Fosta Zână a surprizelor a povestiti totul pe pagina sa de Instagram.

  După ce a primit un jurnal, Zâna a văzut-o pe fiica sa cum mâzgălește acel jurnal și a certat-o, dar apoi a văzut ce a făcut Violeta, de fapt:

  Citeste si: Andreea Marin, mesaj răvășitor pe internet: „S-a oprit pe pământ ca să devină înger în cer”

   

  „Dimineți cu iubire… Aseară, am primit în dar un jurnal minunat cu pagini inspiraționale, editat odată cu cartea „Povestea mea”, Michelle Obama – mulțumesc, dragostea mea!

  Andreea Marin, cu ochii în lacrimi din cauza fiicei sale: „Am dojenit-o puțin...”
  Andreea Marin, cu ochii în lacrimi din cauza fiicei sale: „Am dojenit-o puțin...”

  Văzându-l, fetița mea l-a deschis si am zărit-o scriind ceva pe o pagină.

  Am dojenit-o puțin că îmi mâzgălește cadoul.

  Când m-am trezit, am răsfoit și… iată ce am găsit. Mi-au dat lacrimile și mi s-a umplut inima de recunoștință și dragoste.

  Uneori, ii credem doar „copii”, uităm de câtă profunzime sunt în stare, ne vine greu să credem că ei văd, realizează, apreciază eforturile noastre ca părinți. Dacă am conștientiza, ne-ar fi adesea mult mai ușor.

  Cel mai bun combustibil pentru motorul nostru interior e dragostea lor. Când o simțim, o binecuvântare fără seamăn ne îmbrățișează inima. Oare ei știu cu adevărat cât de mult ii iubim? Știm să exprimăm tumultul de dragoste care locuiește în noi de când i-am simțit sămânță în noi, crescând în fiecare clipă, de atunci până azi?

  Citeste si: Marea divă s-a vopsit singură, acasă! Nimeni nu îi știa secretul: „Părul meu e alb încă de când aveam 18 ani”

   

  Bună dimineața, pretuiește viața! Mulțumesc, te iubesc, Violeta mea!”, a scris Andreea Marin pe contul său de Instagram.

   

   
   
   
   
   
  View this post on Instagram
   

   

   
   
   
   
   
   
   

  Dimineți cu iubire... Aseara, am primit în dar un jurnal minunat cu pagini inspirationale, editat odată cu cartea Povestea mea, Michelle Obama- multumesc, dragostea mea! Văzându-l, fetița mea l-a deschis si am zărit-o scriind ceva pe o pagină. Am dojenit-o puțin ca îmi mâzgălește cadoul. Când m-am trezit, am răsfoit și... iată ce am găsit. Mi-au dat lacrimile și mi s-a umplut inima de recunoștință și dragoste. Uneori, ii credem doar "copii", uităm de câtă profunzime sunt în stare, ne vine greu să credem ca ei văd, realizează, apreciază eforturile noastre ca părinți. Dacă am conștientiza, ne-ar fi adesea mult mai ușor. Cel mai bun combustibil pentru motorul nostru interior e dragostea lor. Când o simțim, o binecuvântare fără seamăn ne imbratișează inima. Oare ei știu cu adevărat cât de mult ii iubim? Știm sa exprimăm tumultul de dragoste care locuiește în noi de când i-am simțit sămânță în noi, crescând în fiecare clipă, de atunci până azi? Bună dimineața, pretuieste viata! Mulțumesc, te iubesc, Violeta mea!

  A post shared by Andreea Marin (@andreeamarinromania) on


  Abonează-te pe

  Citește și:

  Andreea Marin, veste bombă! Încă un copil în viața ei, „pe cale naturală”

  Marian Drăgulescu, BĂTUT de soție! Dezvăluiri șocante din casa sportivului

  Andreea Marin, mesaj răvășitor pe internet: „S-a oprit pe pământ ca să devină înger în cer”

  Andreea Marin, reacție după ce a fost certată pe internet că s-a echipat corespunzător: „Nu ne întrecem”

  Claudia Neghină a născut! Vedeta a postat primele imagini cu micuța Sofia

  Clipul zilei pe KFETELE.RO:

  DISTRIBUIE
  acest articol

  Divertisment

  Sora lui Culiță Sterp de la Survivor România va naște în curând! Imagini emoționante cu Ileana Sterp!

  Citește mai departe

  Te-ar putea interesa si...

  Parteneri
  Pentru tine
  Din Vedete
  Parteneri