Andreea Marin a adoptat doi copii! I-a ținut ascunși până acum


Vedeta a vorbit despre copiii pe care a decis să îi adopte.

De ani de zile, Andreea Marin a dezvăluit că și-ar dori să devină mamă din nou. Din nefericire, vedeta nu a reușit acest lucru, însă nu se lasă descurajată.

Și pentru că nu a reușit să îi ofere un frățior sau o surioară Violetei, Andreea Marin a decis să meargă mai departe și să facă un gest extraordinar. Vedeta are doi copii adoptați, despre care a vorbit cu mult drag.

Citeste si: Andreea Marin, însărcinată a doua oară?! Imaginile suspecte cu vedeta

Citeste si: Andreea Marin, însărcinată a doua oară?! Imaginile suspecte cu vedeta

Citeste si: Andreea Marin, declaraţie emoţionantă despre fiica ei! "Ea are talent la scris" Vezi ce carte impresionantă i-a dăruit!

Pe vremea când era ambasador UNICEF, Andreea Marin a decis să adopte o fetiță din Kenya, pe care o ajută de la distanță să aibă parte de un trai mai bun.

Andreea Marin și Violeta

Ce spune Andreea despre  cei doi copii

Nu s-a oprit aici. A urmat pe urmă un al doilea copil, de data asta un băiețel din China. Vorbind despre cei doi, Andreea Marin s-a declarat bucuroasă că a putut să ajute niște copii care nu aveau parte de educația și de viața pe care ar fi putut să o aibă.

„Am un băieţel în China şi o fetiţă în Kenya. Acum sunt mari şi mă bucur că am putut să pun umărul şi eu, alături de alţi părinţi din întreaga lume care fac asta, la educarea lor, pentru că problema lor mare este lipsa accesului la sistemul de sănătate şi la sistemul educaţional. Practic dacă nu ai şansa să fii educat aşa cum se cuvine, nu îţi creezi o şansă reală pentru viitorul tău. N-ai cum să creşti. Contează şi unde te naşti”, spunea Andreea Marin, la vremea respectivă, potrivit Libertatea.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Cum să cumperi cele mai bune becuri LED pentru căminul personal: la ce să fii atent?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri