Andreea Mantea, supărată din cauza lui David: „Nu ți-e rușine? Mai ești și obraznic”

Andreea Mantea

Cum a reacționat Andreea Mantea la ultima boacănă făcută de fiul ei, David. Vedeta a povestit totul pe rețelele de socializare.

La câteva zile după ce Andreea Mantea a dezvăluit că fiul ei a făcut o mare boacănă atunci când a luat o sumă importantă din casă și i-a oferit-o unei străine, prezentatoarea TV a dezvăluit amuzată că David se ține în continuare de șotii.

Citeste si: Ce a putut să facă David, fiul Andreei Mantea, în culisele Casa Iubirii, în lipsa vedetei. Prezentatoarea și-a ieșit din minți: Uitați ce a făcut

Andreea Mantea și fiul său au o relație extrem de strânsă și petrec tot timpul liber împreună. Încă de când era foarte mic, David a cunoscut mediul de lucru al mamei sale și a fost înconjurat de camere de filmat, dar și de recuzita din platourile de filmat.

Citeste si: „Nu ți-e, mă, rușine? Mai ești și obraznic” Andreea Mantea și-a ieșit din minți. Ce a făcut David când nu l-a văzut nimeni! „Nu vreți să știți ce mi-a făcut”

Prezentatoarea emisiunii „Casa iubirii” a dezvăluit pe contul său de socializare ultima boacănă făcută de David. Puștiul a umblat în trusa ei de farduri și i le-a stricat, lucru care a înfuriat-o pe Andreea Mantea.

Citeste si: Primele tensiuni în Casa iubirii! Andreea Mantea i-a dat replica unuia dintre concurenți: „Mă văd nevoită să te pedepsesc! Ai interzis”

„De ce este bine să ținem fardurile departe de copiii sau copiii departe de farduri.

Nu mai râde, David. Uitați ce a făcut aici. Asta este o nimica toată. Te-ai gândit tu că trebuie să îmi înfrumusețezi camera. Nu ți-e mă rușine? Ai bagat degetele și ai făcut un dezastru aici. Ești și obraznic, ți-o și iei.", le-a spus Andreea Mantea fanilor din mediul online.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citește și: Semnele care prevesteau că este ceva în neregulă cu Dj Lalla, tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia- radioimpuls.ro

 

Andreea Mantea: „Ba da! Cum? Ia uite! Uite ce ai făcut”

David: „Nu, nu am băgat niciun deget.”

Andreea Mantea: „Nu ți-e, mă, rușine? Ți-ai băgat degetele în fardurile mele și ai întins peste tot.”

David: „Nu am băgat niciun deget”.

Andreea Mantea si David

Andreea Mantea si David, in culisele Casa iubirii

[Sursa foto: Instagram]

Cum se apără David

 

Andreea Mantea: „Dar ce ai băgat?”

David: „Pensula.”

Andreea Mantea: „Ce-ai băgat? Cum să bagi pensula în farduri?”

David: „Ce se bagă?”

Andreea Mantea: „Mai ești și obraznic. Mamă, deci mă lipesc peste tot. Nu vreți să știți ce mi-a făcut aici în toate astea. Asta nu e nimic. Nu mai pune mâna pe fardurile mele!”, a fost dialogul dintre Andreea Mantea și David.Citește și:

Andreea Mantea a dat prima pedeapsă în "Casa iubirii": "Nu poţi chema pe nimeni"

Andreea Mantea a recunoscut că a fost înșelată: „I-am prins în fapt”

ego.ro Ce să adaugi în apa cu care speli parchetul din casă. Va străluci de curățenie

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Cauza morții Laurei Roşca, tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Care a fost cea mai mare dorință a lui Alexandru Arșinel, înainte să moară: „Era necăjit”. Ce l-a rugat regretatul actor pe Dan Negru

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies