Andreea Mantea si Victor Slav, pentru prima data in bucatarie. Vedetele fac echipa astazi, la “Cine-i Chefu’?”


In editia de astazi a show-ului “Cine-i Chefu’?”, difuzata la ora 16:00, la Kanal D, Victor Slav si Andreea Mantea fac echipa in bucatarie, concurand impotriva a doua perechi experimentate in arta culinara.
Provocarea lansata de Chef Foa concurentilor nu este deloc una usoara, barbatii trebuie sa gateasca un preparat pe baza de carne de porc, Porc stir-fry, totul sub stricta supraveghere si sub indicatiile exacte ale partenerelor lor de echipa.
“Vreau repede, vreau talent, sa se vada ca esti as in bucatarie!”, ii spune Andreea Mantea colegului de echipa de la “Cine-i Chefu’?”.
Andreea Mantea il indruma pe Victor Slav pe intreaga durata a emisiunii, insa sub presiunea timpului si din cauza faptului ca unele ingrediente “se ascund” in bucatarie, echipa de vedete se vede pusa in situatii limita. Astfel, la jurizare, atunci cand partenerelor lor de emisiune trebuie sa acorde punctaj pe nevazute produsului final, Andreea Mantea exclama cu parere de rau.
“Am gresit! Ce am facut aici? Doamne, Dumnezeule…”, se mira vedeta, moment in care isi pune mainile in cap, la vederea farfuriilor.
Cum s-au descurcat cele doua vedete in bucatarie si ce echipa a castigat  astazi la “Cine-i Chefu’?”, veti putea afla urmarind o noua editie, incepand cu ora 16:00, numai la Kanal D!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Cooking

Cum se face laptele de pasăre? Este cea mai bună prăjitură din lume!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri