Andreea Mantea şi sora ei, peripeţii incredibile! “Era să dăm foc la grajd”


Frumoasa Andreea Mantea, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv din România, are o soră care seamănă bine cu ea.

Protagonistele noastre au o relaţie foarte apropiată, ba chiar Lavinia Mantea a vizitat-o de curând, la Istanbul, pe amfitrioana emisiunii "Puterea Dragostei", cel mai tare show matrimonial al momentului.

Ei bine, în urmă cu ceva timp, Andreea a povestit, în stilul ei spumos, ce năzbâtii făcea, împreună cu sora ei, în copilărie.

"Am o soră mai mare. Ţin minte că ieşea la poartă şi mă ţineam după ea.

Îmi zicea „Pleacă de aici!“ şi eu o pândeam pe după poartă, după copac. I-am făcut zile fripte. Nu eram pârâcioasă, dar o ameninţam că o spun şi mai făcea tot felul de compromisuri: „Bine, hai şi tu“. Am făcut multe nenorociri amândouă. Era să dăm foc la grajd odată pentru că nu am vrut să ne ducem pe câmp cu toată lumea şi ne-au zis că dacă nu mergem, ne închide uşa de la casă şi rămânem pe afară, fără mâncare.
Am zis că noi nu avem nevoie de nimic. Am rămas acasă, ni s-a făcut foame şi am luat ouă să le gătim. Am găsit pe undeva pe afară o farfurie de tablă şi ne-am gândit să facem focul. Noi am crezut că trebuie să facem foc de tabără şi apoi nu se mai oprea focul. A fost cu emoţii aşa, dar până la urmă am reuşit să-l stingem. Am făcut multe năzbâtii"
,
a declarat Andreea acum ceva timp.


Abonează-te pe

Citește și:

Schimbari in grila de programe Kanal D!

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Kanal D, lider absolut de audienta cu “Puterea Dragostei”. Show-ul matrimonial a inregistrat o cota de piata de peste 22%, pe targetul Comercial

Larisa de la Puterea Dragostei aruncă bomba! Vrea o relație cu Adrian! Jador, în stare de șoc: "Mamă, m-ai spart"

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei
Veste de ultima oră pentru pensii. Cât vor fi femeile nevoite să muncească
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri