Andreea Mantea şi sora ei, peripeţii incredibile! “Era să dăm foc la grajd”


Frumoasa Andreea Mantea, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare tv din România, are o soră care seamănă bine cu ea.

Protagonistele noastre au o relaţie foarte apropiată, ba chiar Lavinia Mantea a vizitat-o de curând, la Istanbul, pe amfitrioana emisiunii "Puterea Dragostei", cel mai tare show matrimonial al momentului.

Ei bine, în urmă cu ceva timp, Andreea a povestit, în stilul ei spumos, ce năzbâtii făcea, împreună cu sora ei, în copilărie.

"Am o soră mai mare. Ţin minte că ieşea la poartă şi mă ţineam după ea. Îmi zicea „Pleacă de aici!“ şi eu o pândeam pe după poartă, după copac.

I-am făcut zile fripte. Nu eram pârâcioasă, dar o ameninţam că o spun şi mai făcea tot felul de compromisuri: „Bine, hai şi tu“. Am făcut multe nenorociri amândouă. Era să dăm foc la grajd odată pentru că nu am vrut să ne ducem pe câmp cu toată lumea şi ne-au zis că dacă nu mergem, ne închide uşa de la casă şi rămânem pe afară, fără mâncare. Am zis că noi nu avem nevoie de nimic. Am rămas acasă, ni s-a făcut foame şi am luat ouă să le gătim.
Am găsit pe undeva pe afară o farfurie de tablă şi ne-am gândit să facem focul. Noi am crezut că trebuie să facem foc de tabără şi apoi nu se mai oprea focul. A fost cu emoţii aşa, dar până la urmă am reuşit să-l stingem. Am făcut multe năzbâtii"
, a declarat Andreea acum ceva timp.


Abonează-te pe

Citește și:

Schimbari in grila de programe Kanal D!

Scandal sexual în showbiz! ”Urla la mine la ușă că vrea să mă f... !”

Kanal D, lider absolut de audienta cu “Puterea Dragostei”. Show-ul matrimonial a inregistrat o cota de piata de peste 22%, pe targetul Comercial

Larisa de la Puterea Dragostei aruncă bomba! Vrea o relație cu Adrian! Jador, în stare de șoc: "Mamă, m-ai spart"

Andreea Mantea s-a întors în România: "Am venit prea târziu. Mi-a zis că nu mai poate fi salvată. Am avut dureri groaznice"

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Meda și Nicos de la Puterea Dragostei s-au despărțit la scurt timp după ce au părăsit competiția!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri